Dagens kort från The Celtic Dragon Tarot 13/3

Vänta med att fatta ett avgörande beslut för du har inte alla fakta på hand just nu, du kanske tror att du har det men det finns fortfarande väsentlig information som ännu inte avslöjats för dig. Ibland kan det vara bra att vara impulsiv och snabbt hoppa på ett tåg som far förbi, men inte i det här fallet. Det kan visa sig att just det här tåget har en helt annan slutdestination än vad du trodde. I din iver att åka med missade du den uppdaterade informationen om att tåget hade bytt spår. Du väntade på fel perrong och hamnade någon helt annanstans. Då står du där och grämer dig över att du hade så bråttom.

Rådet är att vänta. Tids nog kommer du inse att det var ett smart drag.

Det kan visa sig att något bättre väntar runt hörnet, något som du skulle ha missat om du hade varit snabb att tacka ja till det första alternativet som dök upp.

Budskapet rör alla livsområden nu. Ha inte för bråttom. Ta dig tid att samla ihop information. Finns det andra bättre alternativ?

Vad är det du inte ser?

Detta kan även röra andra människor. Du kanske tror att en person är på ett visst sätt, du kanske tror att den är att lita på. Men sen visar det sig att personen hade en dold agenda. Kortet kan tyda på svek.

Ha inte för bråttom med att skriva på avtal/kontrakt i nuläget. Ha inte för bråttom med att lova någonting. Sannolikheten är stor att ny fakta dyker upp framöver som har stor betydelse för dig.

Avvakta. Tänk igenom saker och ting både en och två gånger.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

14 kommentarer

 1. Oj! Jag googlade på “allt har sin mening”, för det är min “religion”. Sitter just nu i en väldigt knepig situation efter en märklig händelse, därför googlade jag. Och efter ett par klick hamnade jag just på denna sida, denna dag. Ytterligare ett bevis på att jag har rätt i “allt har sin mening”. Det här inlägget kändes som att det riktades personligen mot mig och min nuvarande situation. Tack så hjärtligt!

   • Har aldrig besökt den här sajten förut, men har redan fastnat för flera av dina inlägg/artiklar, så visst hade även detta sin mening. 🙂 Tack!

 2. Tack för budskapet idag💖 undrar om jag var för snabb och stod på fel perrong.?
  Visst finns det en dold agenda?

  Kram å tack fina

 3. Tack Emma!
  Omskakande budskap ! Hade ett samtal med en spiritisk medial person som för mig just nu verkligen rörde om i grytan !
  Höll på att hoppa på tåget men en del av mig känner en osäkerhet !
  Tack Emma!❤️🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *