Dagens kort från Sacred Isle Tarot + budskap från okänd tant 14/3

Nu kan du behöva tålamod, speciellt om du väntar på ett besked som har med ekonomi att göra. Det kan även handla om bostads frågor. Kanske du väntar på att någon ska betala tillbaka ett lån? Eller kanske du har ansökt om ett lån? Beskedet kommer när tiden är inne. Det finns inget du kan göra för att skynda på det hela. Tålamod och tillit till processen krävs här. Kortet visar även på att löneförhöjning är möjligt nu.

En uppförsbacke kan dyka upp på din livsväg framåt. Men oroa dig inte för du kommer inte att behöva kämpa ensam. Det finns någon vid din sida som hjälper dig. En stark och trygg person som du kan luta dig mot när det blir jobbigt. En person som finns där i vått och torrt. I den här situationen behöver inte slutmålet vara det viktigaste utan det viktigaste kan vara läxorna du lär dig längs vägen. Tålamod gäller även här. Fokusera på här och nu, varje steg du tar, istället för att ha siktet i framtiden.

En kvinnlig energi träder fram oxå. Hon säger att du bör fokusera på ditt hem nu. Hur ser det ut? Hur känns energierna? Hon tycker iallafall att det är dax för storstädning! Glöm inte att dammsuga i hörnen och under soffan. Var noga, säger hon. Du kanske behöver förnya ditt hem på något sätt? Och det behöver inte kosta något. Det kan räcka med att möblera om eller byta gardiner. Kvinnan är noga med att det ska vara hemtrevligt. Tavlor på väggarna och trasmattor på golvet. Det ska inte vara kalt och tomt här inte! “Ta hand om hushållet flicka lilla!” 😉 En bestämd äldre dam detta! Förklädet är på, ärmarna är uppkavlade och hon viftar med både brödkaveln och mattpiskan. Den här kvinnan är avliden och nära anhörig till någon som läser detta, hon ter sig som en bestämd hemmafru. Ordning och reda på torpet liksom! Jag försöker förklara att detta är Dagens Budskap till alla som läser, jag tar inte kontakt med en enskild individ för att förmedla något nu. Jag fick till svar: “Det spelar ingen roll. ALLA behöver städa!” Ja….😂 Jag frågade henne: nu när du ändå har nästlat dig in i Dagens Budskap, finns det något annat du vill säga avslutningsvis? Jajjemän! “Jaga inte efter kärleken! Det blir jobbigt för dig att springa efter den där! (Hon pekar på karln till häst, dagens kort) Kärleken kommer när det är dax. Tålamod jänta.”

En tant med pondus! 😅

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

22 kommentarer

 1. Känner mig verkligen träffad av d sista du skrev ang kvinnan…
  Rös riktigt mycket genom hela min kropp

 2. Tack. Min farmor. 😍
  Jag både gråter och skrattar.
  Tack så mycket. 🤗

 3. Känner igen mig jag också ha ha. Ska ha en väldigt bestämd kvinna med mig som säkert vill att jag ska städa. Hunden kräver just nu en del av mig då hon är sjuk så det är där mitt fokus ligger. Men jag ska städa jag lovar:)

 4. Tack fina❤️🙏🏼
  Min mamma, med säkerhet😊måste vara hon! har tänkt på henne intensivt under två veckor😞
  då vi är Iranier och firar nytt år på vårdagjämningen, börjar vi alltid med storstädning under årets sista månad. Och ja då ska allt tvättas och diskas och dammas! Vi kallar det för husskakning så du kan tänka dig 😉
  Mamma brukade alltid tjata om detta varje år! Flicka upp med dig och gör rent hus😍🤩

 5. Min mamma 😊 Jag kände av henne igår hemma. Även en äldre dam i min bekantskap har hälsat på i veckan och fått mig att sy nya gardiner till köket

 6. Tack, jag håller på som bäst med storstädningen.Den nye går tåligt och väntar på att få komma hit. Att såna finns.

 7. Min farmor har varit hos mig tidigare (själsligt) så det är garanterat hon. Bästa att lyssna på henne 😂

 8. Fantastiskt klockrent på alla sätt. Det måste varit min farmor, stämmer på pricken❤❤

 9. 😂😂😂😂 behöööööver verkligen städa . Roligt budskap 🤗👍. Tack Emma ❤

 10. Känner mig väldigt träffad. Får ta tag i tavlorna som inte kommit upp på väggarna, ouppackade kartonger efter separation och skräpet under soffan jag såg i går då jag yogade. Tack farmor ❤👊🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *