Dagens kort från Revelations Tarot och budskap från Ärkeängel Mikael 16/3

En svår och kämpig tid går nu mot sitt slut. En ny dörr öppnas för dig och en ny väg blir synlig. Det får dig att ändra perspektiv, ett perspektiv som ger dig nya lösningar på gamla problem. Nu kan det hända att du till exempel lämnar ett stressigt jobb eller en destruktiv relation. Du har nu identifierat orsaken till ditt problem och lämnar nu situationen. Övergången från det tumultartade till det nya ser ut att gå smidigt.

Gällande relationer är rådet att ta ett steg tillbaka eller att lämna en störande, oroande eller sårande situation. Bandet er emellan kan ha försvagats och orsakar mer sorg än glädje.

I arbetssituationer kan problemen ha vuxit till ett berg. Spänningarna kan vara oerhört påfrestande. Vad det än beror på är nästa steg att veta när det är dax att lägga ner, och att veta när det är dax att gå vidare.

Känn efter.

Är det dax att lämna och gå vidare?

Koncentrera dig på att agera. Ta steget mot frigörelse.

Om du kan förändra dina tankar kan du förändra världen, för världen påverkas av din sinnesstämning. Tänk positivt.

Din resa mot nästa kapitel börjar nu. Nya perspektiv, ny information eller ett helt nytt liv.

Ärkeängel Mikael:

“Du är oerhört älskad, nu och alltid. Du är aldrig ensam på din väg. När du förändrar ditt liv så att det blir i linje med dina intressen, ditt högsta bästa, så inspirerar du även andra till att göra samma sak. Du är starkare än du anar och du klarar det här. Om dina rädslor hindrar dig från att agera, be mig om hjälp att frigöra dessa.”

Imorgon söndag 17/3 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor. Varmt välkomna! 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Du är alltid rysligt träffsäker dag för dag. Gör du nån vägledning över messenger tex?

    • Hej och tack! 😊❤️❤️🙏🏻 Jag erbjuder inte vägledningar just nu pga tidsbrist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *