Dagens kort från Intuitive Life Coaching Oracle Cards och the Tarot of Vampyres 17/3

Dagens kort uppmanar dig till att känna efter på vilket sätt du vill tjäna ditt uppehälle. Vad vill du jobba med egentligen? Vad är ditt drömyrke?

Din själ längtar efter att få uttrycka sig genom ditt arbete. Du ombeds nu att släppa taget om alla begränsande tankar och övertygelser som säger att du inte kan jobba med det du vill och brinner för, tankar och övertygelser som säger att du aldrig kan tjäna tillräckligt med pengar om du fullföljer din dröm att börja arbeta med det du verkligen vill. Dessa begränsande tankesätt hindrar dig från att gå framåt och skaffa ett yrke som är i linje med din själs önskan.

Det här kortet talar om för dig att det är fullt möjligt för dig att göra det du älskar och samtidigt tjäna de pengar du behöver. Så släpp taget om de tankar och övertygelser som säger motsatsen.

Det är dax för dig att ta upp dina drömmar igen. Ta dig tid att tänka på sånt som gör dig glad och be dina guider och änglar om hjälp med ett nytt jobb. Om du fokuserar på den rena glädjen som uppstår när du gör sådant du älskar och brinner för så kommer pengarna som ett resultat av den glädjen.

Släpp taget om övertygelser som säger att det är omöjligt. För det är möjligt! Och det kan du få upptäcka mycket snart. Dröm stort och ha tillit! Du börjar bli redo för att uppleva ett karriärbyte som är i linje med din själs längtan.

När jag drog ett förstärkningskort dök det här upp:

Det visar på pessimism och negativa tankar. Kortet höjer ett varningens finger om att du inte ska låta dessa begränsande tankar ta över för då skapar du fler hinder på din väg mot dina drömmars mål. Tro istället på att det går! För det gör det! Du är skaparen av din egen verklighet. Lösningen är positiva tankar så välj dom istället.

Idag sänder jag Glädjehealing på distans klockan 14:00 till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor. Varmt välkomna! 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Tack Emma, budskapet är för mig och belyser det jag ska ha i fokus nu ☺❤

  2. Tack för denna bekräftelse!!
    Nyss bytt arbetsplats och tack för jag våga ta steget, känner att mitt sanna jag är på god väg att komma tillbaka ❤ jag har saknat denna sidan av mig själv och plötsligt gillar jag att gå till jobbet igen 😍

  3. Tack för healingstunden igår. Den var behövlig. Kraftfull.

    Sov gott hela natten😍👍👍💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *