Dagens kort från the Prairie Tarot 18/3

Dagens Budskap kommer med många nyckelord:

  • Kontemplation
  • Pausa
  • Vänta
  • Avstå
  • Gör ingenting
  • Stilla reflektion
  • Samla tankarna
  • Ta dig ur hamsterhjulet

Det som hjälper dig mest just nu är att göra ingenting. Var tyst och stilla. Låt allting vila. Lägg dig inte i överhuvudtaget. Denna medvetna retreat förnyar din koncentrationsförmåga.

Ett arbetsrelaterat projekt eller en relation kan ha nått en punkt där det behövs en dos av avskildhet. En paus från projektet eller en paus från varandra. Att frenetiskt försöka styra upp saker och ting är slöseri på tid och energi nu. Samla ihop dig själv och vänd dig inåt istället för att göra av med energi. Du avråds även ifrån att välja sida för då dras du djupare in i en konflikt, och det om något tar energi! Det här är ett bra tillfälle för dig att inse att vissa utvecklingar slutar lyckligt och väl utan din inblandning.

Kortet kan oxå visa på att nu kommer lugnet efter stormen. En period av stabilitet och struktur. Ta den här tiden till återhämtning. Kanske blir du frisk nu efter en tids sjukdom, se då till att vila upp dig ordentligt innan du tar nya tag.

Lägg dig tillrätta och slut ögonen. Ta ett djupt andetag, håll andan en stund, andas ut sakta. Upprepa tills du känner dig avslappnad. Att finna lösningen du söker blir enklare än du trodde.

Om du känner en längtan efter att få dra dig undan nu på något sätt, att få komma ifrån, så ska du ta det på allvar och göra slag i saken, oavsett om det handlar om att åka iväg på en SPA-helg eller att ta en ensam promenad i en timme.

Ta ett steg tillbaka och se över situationen. Se över ditt nästa steg i lugn och ro.

Budskapet är även kopplat till den stundande fullmånen. I fullmånetider kan känslorna svalla och det är lätt att säga saker- eller att handla i affekt. Rådet är att “göra ingenting“. Grodorna som hoppar ut kan du få ångra. Bit ihop och räkna till tio. “Tala är silver, tiga är guld”.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *