Dagens kort från Revelations Tarot 20/3

Dagens kort uteblev igår då min sambo är bortrest och det är fullt upp här! 😅

Det här kortet representerar spara och slösa. Idag kommer slösa upp. Han har förlorat sin känsla för pengar, han tömmer sitt konto utan att tänka och han är väldigt oförsiktig med sin generositet. Han är extravagant och korkad.

Pengarna rinner iväg, och oftast på helt onödiga saker, till exempel äta ute, partykvällar, godis, läsk, statusprylar, bjuda vänner på diverse. Kanske spelar du bort pengarna på olika nätcasinon?

Alla hämningar släpper bara för att få uppleva glädje och nöjen för stunden.

När den sista kronan försvinner tar räkningarna vid. Hur ska du kunna betala? Genom att låna pengar? Då är du snart inne i en ond cirkel (om det inte redan gått så långt).

Detta kort kommer upp som en liten varning. Hur ser din ekonomi ut? Hur handskas du med pengar? Vart tar pengarna vägen? Är du i en riskzon för spelberoende, shoppingberoende eller sexberoende? Hur påverkas din familj av ditt slösande?

Oförsiktighet, slarv och tanklöshet kan göra att du förlorar kontrakt, exempelvis bostadskontrakt, eller andra arrangemang runt dig. Om du har hand om ekonomin på din arbetsplats eller i nån förening riskerar du att bli av med jobbet/uppdraget om du brister i den hanteringen. Relationer smulas sönder under tyngden av den instabila ekonomin. Din partner kanske inte tar dig seriöst längre, och speciellt inte när du flörtar med andra enbart för nöjes skull.

Vissa behöver styra upp saker och ting nu.

Har du hamnat i ett beroende finns det alltid hjälp att få, och du är inte ensam.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *