Dagens kort från Moonology Oracle Cards 21/3

Kortet indikerar att det kan gå “hett” till nu eftersom det är både fullmåne och supermåne. Känslorna kan bokstavligt talat explodera just nu, både allmänt och runt den specifika situationen du frågar om. Nu är det viktigt att vara finkänslig och ömsint runt andra människor, och eftersom “känslorna är så känsliga” just nu behöver du gå försiktigt fram mot dina drömmar och mål.

Kortet förebådar oxå en tid där du behöver ta itu med olika familjeproblem eller familjefrågor, men det finns ingenting att oroa sig över i detta, för kortet signalerar att en utmaning nu når sitt slut.

Nu kan även en fråga som rör familj/boende, eller ett privat problem nå sin lösning, eller åtminstone ta ett rejält kliv framåt mot en lösning. Vägen framåt kommer att lysas upp. Nu är en bra tid för att byta bostad.

Nu handlar det mycket om att vara en ödmjuk ledare, och att ta ett kliv framåt och gå med på att övervinna dina rädslor och din osäkerhet inom något.

Tips

Nu kan det vara bäst att röra dig lite som sidledes mot det du vill ha, precis som krabban på bilden, istället för att gå rakt på målet. Ta det försiktigt och känn in.

Meditera för att lugna ner heta och stormiga känslor.

Var inte klängig och “needy”.

Sitt inte och sura.

Har du haft tillräckligt med tid för familjen på sistone? Om inte så är det dax att prioritera det nu.

När det här kortet kommer upp bör du veta att:

“Allt är som det ska vara just nu” eller “Oroa dig inte, allt kommer snart att lösa sig”.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Kram å tack för budskapet idag
    Det kändes skönt att läsa detta idag.
    😍😇💖😇💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *