Dagens kort från Empath Guidance and Empowerment och Ancient Wisdom 24/3

Det finns många som behöver skydda sig själva, sina energier.

Ärkeängel Mikael är ljusarbetarnas, empaternas och jordänglarnas beskyddare. Ditt uppdrag och ditt livssyfte här på jorden är väldigt viktigt eftersom du hjälper till att höja vibrationsfrekvensen. När du känner att du behöver beskydd så kalla på Ärkeängel Mikael. Han kommer ögonblickligen till din hjälp. Kom ihåg att be honom om hjälp för änglarna inkräktar inte på vår rätt att själva få välja, de kommer endast till vår hjälp om vi uttryckligen ber om det (såvida det inte handlar om rena gudomliga ingripanden). Du kan kalla på honom genom att helt enkelt tänka för dig själv: “Ärkeängel Mikael, jag behöver din hjälp nu”.

I farofyllda tider kan du oxå be honom om hjälp. Du kan till exempel säga/tänka: “Ärkeängel Mikael, ge mig och mitt energifält gudomligt beskydd. Skydda mig med ditt indigofärgade ljus. Genom ditt gudomliga beskydd är jag trygg. Tack Ärkeängel Mikael.”

Du kan visualisera att Ärkeängel Mikaels indigo-skydd kommer ner över dig och omger dig helt och hållet, från huvudet till tårna. Vissa gillar att visualisera det som en skyddande bubbla runt sig. Det kan du oxå göra.

Det andra kortet visar på att “spöken” från det förflutna kan komma tillbaka och hemsöka dig nu. Det kan handla om en person, en situation, en plats eller svåra minnen. Någon/något du trodde var ute ur ditt liv för gott kan plötsligt och oväntat dyka upp igen. Kortet innebär inte att du själv ska börja söka upp dessa “spöken” på egen hand. Det eller dom kommer självmant till dig nämligen. Situationen som då uppstår kan få dig att känna dig väldigt obekväm och du kan testas på flera olika sätt. MEN du kommer upptäcka att du är mycket starkare nu än vad du var innan, och du kan hantera det på ett bättre sätt nuförtiden. Det blir som ett kvitto på hur långt du faktiskt kommit. Och det kan du känna dig stolt och glad över.

Kom ihåg att du alltid kan kalla på Ärkeängel Mikael för hjälp och assistans.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

 1. Ghost ja det har jag se något som en skugga eller en ljus effekt som dyker upp från igen stans Jag ber Ärkeängel Mikael varje dag nästen om både stort och smått och att skydda mitt hem mot plats bundna andra och att han plockar med sig dom efter han varit hos mig jag ser ofta ett blått Ljus mörke blå ton jag vet inte redigt vad detta blå ljus är kan vara en av guiderna jag har eller någon gudomlig ängel som jag har
  Tack för detta budskapet verkligen bra

 2. Tack fina du🙏💜👼 Ett otroligt klockrent budskap idag, då en tung, svår och jobbig situation kom till mina tankar inatt med full kraft igen, trots att jag trodde den hade lagt sej och släppt. ÄÄ Michael är den som jag vet varit med mej sen många år, så honom pratar jag ofta med och ber nu återigen om hjälp med detta som gör ont och att hantera situationen på rätt sätt🙏👼💜👼🙏

 3. Tack fina.
  Detta behöva idag.😍
  Har bett om hjälp.🤗😍
  Kram.😍🙏🙏🙏😇

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *