Dagens kort från Spirit Animal och Linestrider Tarot 25/3

Du kan känna dig förvirrad angående en situation du befinner dig i just nu. Eller så känner du dig totalt vilse. Det är därför vargen dyker upp idag, den vill säga: “hur än omständigheterna kan se ut så är du vägledd på din stig framåt”.

När vi möter utmaningar vill vi gärna ha omedelbara svar. Våra tankar kan snurra runt runt i cirklar, sökande efter nödlösningar och planer. Ibland måste vi dock acceptera att vi inte kan förutse den närmaste framtiden. När vi accepterar det kan vi släppa taget och veta att en välvillig kraft kommer att vägleda oss till det rätta stället. För det gör den.

Sluta kämpa och följ flödet. Go with the flow. Ta ett djupt andetag, slappna av och vet att händelser kommer att ta dig exakt dit du behöver vara – en plats för tillväxt, för kärlek och trygghet, för ditt eget bästa.

Lita på att du är vägledd och beskyddad. Följ flödet och se när saker och ting utvecklar sig.

Den Hängde Mannen representerar en period där du känner det som att du ger för mycket men får alldeles för lite tillbaka, eller att du står still och stampar på samma ställe, att du inte lyckas ta dig ur en nuvarande situation. Dina egna mål och drömmar har satts på paus på grund av yttre- eller inre omständigheter. Det här är en energi som kommer att passera. Du kan förvänta dig att saker och ting kommer att sätta fart återigen, stora förändringar kan snart inträffa. Den här perioden av att “stå still” eller “sitta fast” är som en katalysator för vad som komma skall. I början på April borde de flesta av er kunna märka att saker och ting börjar röra på sig igen.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

14 kommentarer

  1. Tack finaste ,det kan ge mig lite mer tro på de ja känner… Tack ha en magiskt underbar måndag

  2. Tack Emma! Hoppas det stämmer!!Har börjat ge healing efter att bara skickat ut till universum ”att använd mig till det jag ska göra” det tog två dagar så kommer en vännina som som har visat mycket motstånd till detta och ber om hjälp och sedan har det kommit några fler och nu är det bara helt stopp igen !! Intressant och se vad som händer!!!!❤️🙏😇

  3. Fantastiskt verkligen ja lite still står det man övertygad om att det kommer att gå i uppfyllelse det man har manifesterat tidigare
    tack för ett fint vackert budskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *