Dagens kort från Ancient Wisdom Oracle Cards och Tarot of the Hidden Realm 26/3

Dagens Budskap fortsätter på samma spår som igår, nämligen att du kommer att kunna använda din kraft, tid och styrka på ett bättre sätt snart. Det kommer att lossna för de flesta i början av April som sagt. Det finns många möjligheter runt dig som bara väntar på att du ska utnyttja dom. Allt är på väg att peka uppåt för dig. Du kommer att ha styrkan och förmågan att övervinna alla utmaningar du står inför nu. Kortet visar även på nystarter, en ny början. Det kan vara inom vilket livsområde som helst.

Tarotkortet pratar oxå om utmaningar. Någon konflikt eller sammandrabbning går mot sitt slut. “Vinnaren” kan ha vunnit genom aggressivitet eller genom att ha använt sig av mindre hedervärda metoder. Det kan indikera en situation där någon har satt sina egna behov framför någon annans, enbart för sina egna intressen. En rent egoistisk handling. Det kan handla om “backstabbing”. Någon får dig att tro en sak, men helt plötsligt vänder personen och “hugger” dig i ryggen. Ett svek. Personen kan vara någon annan i din närhet men det kan oxå vara du själv som gör eller gjort detta. Vem det nu än syftas på, vem det nu än är som kör ett fult spel så ska du veta att karma kommer att slå tillbaka med full kraft! Förr eller senare. Det är Universums lag. Om du är drabbad ska du inte ta saken i egna händer, hämnd löser inget! Det kommer bara sluta med något du får ångra. Låt situationen spelas ut av sig själv. Det enda du kan kontrollera i detta är hur du väljer att förhålla dig till det hela. Situationen är snart övergående. Lita på det.

Kortet visar även på en person som alltid måste ha rätt. Är det du eller någon i din närhet? Det finns inget som är “rätt” eller “fel”. Låt alla ha rätten till sina egna åsikter och övertygelser. Du behöver inte “lägga dig i” eller försöka “korrigera” någon annan. Försök inte heller “pracka på” någon annan dina övertygelser. Du tror på ditt och andra tror på sitt. Det är bra så. Det är som det ska vara.

Dagens Budskap avslutar med att säga: Du är inte personligt ansvarig för någon annans lycka, oavsett hur mycket du älskar honom eller henne.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Fantastiskt verkligen vilket härligt fint budskap enligt mig
    väntar spänt på nästa jag läser alla budskap

    må hoppets stjärna lysa över dig

  2. Tack fina❤budskapet idag gav svar en del funderingar. ❤❤

  3. Tack fina😍😇 budskapet ger svar på några av mina funderingar.
    Tack ❤❤❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *