Dagens kort från Ancient Wisdom Oracle Cards och Sacred Isle Tarot 27/3

Som man bäddar får man ligga. Det kan hända att du nu får ta itu med konsekvenserna av ditt handlande. Men det kan även vara så att du påverkas av konsekvenserna av någon annans handlande. Du kan få städa upp någon annans röra, eller så har du rört till det för dig själv. Det är viktigt att du inte skuldbelägger dig själv för något som andra har gjort. Försök att vara så rättvis du kan, både mot andra och dig själv. Klandra inte dig själv för sådant som ligger bortom din kontroll.

Det är oklokt att ta någonting som rätteligen tillhör någon annan. Att enbart handla utifrån dig själv och dina intressen leder till att din framtid påverkas på ett mycket negativt sätt. Om detta är du: ta dig i akt och gör rätt för dig! Men det kan även handla om någon annan i din närhet. Ett dåligt omdöme kan orsaka kaos. Vem har en dold agenda? Det här kortet varnar för att någon inte är uppriktig. Det kan även betyda att du inte är ärlig mot dig själv.

Ta fram styrkan och tilliten inom dig när du möter diverse utmaningar. Tro på dig själv. Tro på att du klarar det. Du kan behöva lägga upp en strategi, gå framåt med försiktighet. Sätt upp delmål. Med lite hjälp är chanserna goda att du klarar det, oavsett vad det handlar om – stort som smått. Tro på dig själv som sagt. Nya lösningar och nya möjligheter dyker upp. Oroa dig inte.

Dagens Budskap avslutar med att säga: Var ärlig, det är alltid det bästa. Var tydlig med vem du är, vad du gör och vad du har gjort. Det kanske inte är det lättaste, men i slutändan är det till din fördel.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Tack finaste🙏,dels något att tänka på men de ger mig samtidigt
    puffar framåt. Känner mig mer styrkt ,samtidigt
    vet jag nog vad som måste göras .Tack igen 💖🌹🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *