Dagens kort från Soul Wisdom Oracle Cards 28/3

En hel del svärdskort har dykt upp på senare tid med utmaningar som budskap (även idag nämligen). Svärdssviten är förknippad med elementet Luft. Luft är tankar i alla dess former, det som styr vårt intellekt. Vårt intellekt och våra tankar kan ställa till det rätt rejält för oss! Oftast handlar det om att vi fastnar i en negativ tankespiral, och tankar föder känslor, så att fastna i negativa tankar och grubblerier leder till att vi mår dåligt på många sätt. Därför frågade jag korten idag:

“Vad kan vi göra för att bryta dessa negativa tankemönster på bästa sätt? Hur kan vi ta oss ur detta tillstånd? Vad är nyckeln?”

Och svaret (som är föga förvånande) kommer här:

Återförena din själ med Anden i tystnadens heliga plats.

Stoppa dessa okontrollerade tankar som flyger och far åt alla håll och kanter. Ett sinne som är totalt ockuperat av intellektet kan inte vara i kontakt med Allt Som Är.

Andas djupt.

Det är dax för dig att minnas ditt sanna jag. Du är din själ, din energikropp. Du är inte din fysiska kropp eller ditt intellekt.

Meditation är nyckeln.

Det är dax för dig att ta kontroll över sinnet. Kontrollera dina tankar och känslor och fokusera på ditt inre, på Allt Som Är. Genom meditation och stillhet kommer du att uppleva det ultimata beviset för Universums existens. Genom det lugna intuitiva tillståndet av din inre iakttagelseförmåga kommer din förståelse att fördjupas och du kommer att finna svaren på dina frågor. Genom meditation kommer du att uppleva en ökad mental- och fysisk effektivitet i ditt dagliga liv.

Med Universums närvaro kommer du att ha Allt.

Handen på hjärtat:

Meditation är Universums gåva till oss. Låter du dig själv uppleva meditationens gåva varje dag?

Erkänner- och bekräftar du Anden som är Du?

Är du redo att avstå dina tankar och lägga ditt fokus på att minnas din gudomlighet?

Det finns ingen som kan göra det här åt dig, och det finns inga genvägar. Meditationen är nyckeln till att gå bortom intellektet, meditationen är nyckeln till att uppleva ditt Sanna Jag. Den här nyckeln, den här gåvan finns tillgänglig för dig i varje ögonblick dygnet runt. Men det är upp till dig att ta emot den.

Lördag 30/3 och söndag 31/3 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Tack! 💖 Det är så underbart att läsa det du skriver och hur du uttrycker dig ❤
    Tack ! Är glad att jag funnit vägen hit🌞

  2. Håller med A-C, Tack för dina kloka och tänkvärda budskap som träffar rätt varje gång 🤗🙏❤

  3. Tack Emma för din klokhet och att det så ofta går direkt till hjärtat!!!
    En del av mig känner så starkt att det är vägen men det räcker ju inte att bara veta det krävs en handling också!!!
    Och där är jag och försöker hitta något som passar mig i allt som erbjuds när det gäller meditationer!!❤️🙏🌺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *