Dagens kort från Soul Wisdom Oracle Cards 29/3

Fågel Fenix kommer idag för att tala om att det är dax för dig att bränna upp det gamla och öppna upp för det nya.

“Det gamla” innebär övertygelser, idéer, sinnesstämningar, vanor, beteenden och griller som inte längre tjänar dig. Du håller på att gå in i ett högre medvetande och då finns det inte plats för dessa lägre energier. Ditt högre jag vet att stora belöningar föds när de dysfunktionella mönstren bränns bort. Djupt inom dig känner du de förändringar du önskar. Det sätt du lever ditt liv på just nu tjänar dig inte längre. I ditt hjärta brinner en eld som skriker ut sin önskan om förändring.

Känner du det?

Du kan känna Sanningen kalla på dig från djupet av din själ och du vet att du måste gå mot din vision. Du rör dig mot ditt Sanna jag – Själen, en reflektion av Allt Som Är.

Du har stigit ner i en fysisk kropp och du har identifierat dig med kroppen och alla dess sinnen och ägodelar (Egot). Det är dax för dig att sluta identifiera dig med Egot. Frigör alla dina rädslor och låt dom brinna upp. Fira din själs återfödelse. Du är odödlig!

Grattis! Du är nu redo att fira födelsen av ditt högre medvetande och den återtagna kontakten med din själ.

Frågor att ställa dig själv:

  • Vilka idéer, övertygelser, tankar eller mönster måste eldas upp för att nytt ska kunna växa fram och nya riktningar ska kunna uppenbara sig?
    Vad är jag villig att bränna bort vid den här tidpunkten i mitt liv?

Dagens Budskap avslutar med att säga: Alla svar du söker finns inom dig. Nu är en bra tid för att utveckla dina spirituella förmågor, speciellt mediumskap. Du kan nu märka av att dina mediala förmågor ökar och stärks. Det gäller även healingförmågor. Du kan känna dig lockad att lära dig mer om till exempel alternativa behandlingsmetoder, det kan vara homeopati. Då är det det du ska göra. Lita på din inre känsla. Ditt Kraftdjur kan ge sig tillkänna nu på olika sätt, det har ett meddelande till dig. Var uppmärksam.

Lördag 30/3 och söndag 31/3 klockan 14:00 sänder jag min kraftfulla Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor. Varmt välkomna! 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Wooow! Häftigt! Känner precis som du skriver! Jobbar med din kurs och parallellt med den även med en ‘livskurs’, som dök upp samtidigt som din kurs startade. Allt sker i rätt ögonblick. Det finns inget rätt eller fel. När tiden är inne inser man vad man behöver. Då är man redo. Och det bästa av allt, har jag förstått, det är ingen brådska. Man ‘lunkar’ bara på i sin takt och låter livet pågå samtidigt som små under sker. En vis man sa en gång: “Före upplysningen hugger man ved och bär vatten. Efter upplysningen hugger man också ved och bär vatten”.

    Stora kramen till dig Emma!

    • Precis!! Jag gillar den vise mannen 😃❤️❤️❤️🙏🏻👍🏻

  2. Tack. Hum. Hade vart mot höst så hade vart lättare. Är över lag låg nu onda värmen vankas som jag fasar för mycket. Odödlig jo märkt det är hinder med det. Mer en gång om man säger. Tulle med i trafiken . Hade kunnat hade hällre gett livet dem inte lider son jag gör. Massor snö äkta svensk vinter är snålt med det. Men ändå lever så ska jag banne mig vissa min åsikt gick sommar kläd till lucia dagen föra året.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *