Dagens kort från Mystic Dreamer Tarot 30/3

Nu börjar många av oss känna att Merkurius har vänt framåt igen. En skjuts framåt i energiflödet. Från att ha stått stilla en tid börjar det nu lossna. Vissa kan få en riktig energikick nu! Saker och ting börjar ta fart.

Den här uppdämda energin kan nu explodera, från att knappt ha haft nån energi överhuvudtaget till att helt plötsligt känna det som att energin sprutar ur öronen! Det kan orsaka en rastlöshet. Du vet inte riktigt vart du ska göra av dig själv. Så många projekt du vill ta tag i nu! Det här, det här och det här ska jag göra. Projekt överallt! Låt inte den här kreativa energin distrahera dig, då är det lätt hänt att du går och “petar” lite överallt med resultatet att inget blir riktigt färdigt. Sätt dig ner och skriv en att-göra-lista. 1-6, inte fler uppgifter än så. Rangordna det viktigaste först och fyll på. Börja sedan med nummer ett på listan, när den är klar stryker du den och går lös på nummer två. Följ ordningen. Ett bra tips är att skriva in en eller två belöningar på listan. Punkt tre kan till exempel vara att slänga dig på soffan och läsa en bok nån timme. Eller varför inte en stunds meditation? Om du inte hann göra färdigt alla sex uppgifter på listan så uppdaterar du den dagen efter, om du gjorde fyra punkter dagen innan så flyttar du upp punkt fem som nummer ett och så vidare. Fyll sedan på listan så att det blir totalt sex uppgifter. På så vis hoppar du inte över något och allt blir gjort i viktighets-ordning. Den här metoden kallas “sex om dagen” och är framtagen av James Arthur Ray (känd från The Secret). En mycket effektiv metod. Metoden kan oxå användas för att uppnå ett specifikt mål i livet. Rådet är att använda den här metoden i tre veckor, utvärdera sen och se det fantastiska resultatet!

Kortet kan även innebära att du står på gränsen till att upptäcka en ny fas i livet, så nära nu! Ju förr du kan påbörja det nya desto lyckligare blir du, för du har väntat (stått stilla) ett bra tag nu. Du kan känna en frustration över att behöva vänta en endaste dag till på detta! Men lugn kära du! Det här kortet kommer med meddelanden/besked. I det här fallet kan det handla om ett besked som rör ett nytt jobb/karriär, en resa eller något som har med det spirituella att göra.

Dagens Budskap avslutar med att säga: Du får inte alltid det du vill ha exakt när du vill ha det. Universum har alltid en plan, lita på att du alltid befinner dig precis där det är meningen att du ska vara just nu.

Och: pengar är ett nödvändigt verktyg i den här världen, men allt i livet handlar inte om pengar. Så stanna upp och tänk efter. Behöver jag det här eller vill jag ha det här? Behöver jag det här precis just nu? Det kanske inte är så brådskande trots allt? Du kanske kan spara ihop till det du vill ha istället för att ta ett lån på stört? Du kanske kan låna det du behöver istället för att köpa det? Du kanske kan önska dig det till din födelsedag eller julafton? Det är skillnad på behöver och vill ha.

Idag 30/3 och imorgon 31/3 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *