Dagens kort från Soul Wisdom Oracle Cards 31/3

Vad är Sanning? Vad är din Sanning? Var kom dessa Sanningar ifrån?

Det som du tror är sant kan du ha baserat på någon annans uppfattningar eller tidigare upplevelser och händelser.

Men är det verkligen Sant?

Du uppmuntras nu att utforska din absoluta Sanning. Ta dig tid att undersöka dina upplevelser av Sanningen. Reflektera över vad du tror är sant om dig själv och andra.

Till exempel så kanske du har fått höra under din uppväxt hur “fel” du är på olika sätt. Du kanske har fått höra att du ser “fel” ut eller att du gör “fel”. När vi som barn får höra sånt så börjar vi snart tro att det är sant. Våran Sanning om oss själva baseras då på andras uppfattningar. Och det är inte Sant!

Jag kan ta ett personligt exempel från mitt liv:

När jag var liten var inte jag lika smal som alla andra i min klass/kompiskrets. Jag var inte tjock, men inte lika smal som dom andra. Det gjorde att jag stack ut och det var vissa barn snabba med att uppmärksamma och tala om för mig. Jag fick höra flera gånger om dagen att jag var tjock och fet. Tids nog tog jag till mig det som sant. Jag var fet. Alla andra sa ju det. Och inte blev det bättre när min lärare i lågstadiet gjorde en vikt- och längdlista på svarta tavlan. Jag vägde nåt kilo mer än alla andra och det var läraren snabb med att tala om! Allt detta fick stora konsekvenser för mig i livet. Jag började klä mig i stora bylsiga tröjor för att dölja hur “fet” jag var. På somrarna kunde jag bada i T-shirt, och jag hade oftast alltid långbyxor hur varmt det än var. När jag kom upp i högstadiet och fick komplimanger så trodde jag aldrig på det utan kände mig bara obekväm (komplimangerna var ändå inte sanna eftersom jag var fet). Så där höll det på ända tills jag började i gymnasiet. I början av första ring hade vi en obligatorisk hälsoundersökning hos skolsköterskan. Vi skulle bland annat väga oss (ve och fasa). Ångesten kickade in! Men döm om min förvåning när sköterskan påpekade att jag var underviktig! Underviktig?? Jag tappade talförmågan och hela min värld vändes upp och ned. Direkt efteråt sprang jag ner till elevhemmet, klädde av mig och ställde mig framför helfigursspegeln. (Något sådant skulle jag aldrig ha gjort tidigare!) När jag stod där och såg mig själv naken så var det som att en slöja lyftes bort från mina ögon. Illusionens slöja. Helt plötsligt kunde jag se klart. Jag var inte fet. Det var precis tvärtom faktiskt. Jag var riktigt smal. Jag vet inte hur länge jag stod där och tittade, men jag kommer ihåg glädjen och lyckan jag kände! Från den dagen var det hej då med bylsiga tröjor och långbyxor på sommaren. Jag började äntligen klä mig som jag ville! Fantastiskt!

Och så här är det tyvärr för många av oss. Vi tror på andras uppfattningar om oss. Vi gör deras uppfattningar till Sanningar och sen lever vi i den illusionen. Det begränsar oss fruktansvärt mycket!

Det är det här som Dagens Budskap vill göra oss uppmärksamma på. Vad är Sanning? Vad är din Sanning? Är det Sant det du tror på? Var kom dessa Sanningar ifrån? Lever du i en illusion?

Det du tror om andra, är det Sant?

Det du tror om världen runtomkring dig, är det Sant?

Reflektera.

“If you do not make an effort to know truth, to perceive it beneath the veils that hide it, you will not discover your own real nature and will therefore remain at the mercy of outside forces of “circumstances”. In meditation behold the star of divine wisdom, that its rays disclose the truth ever with yourself.” – Paramahansa Yogananda

Dagens Budskap avslutar med att säga: För vissa kan det bli möten med polisen eller advokater på något sätt. Se till att alla fakta kommer fram i ljuset. Det hela ser ut att kunna bli till din fördel om du är noggrann. Det kan även vara så att du nu eller snart kommer att skriva på ett kontrakt eller andra juridiska handlingar/avtal.

Idag 31/3 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden går det bra att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor! Varmt välkomna 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *