Dagens kort från Ask Angels Oracle Cards och Linestrider Tarot 4/4

Kärlek är temat idag på olika sätt.

Att älska sig själv är en nödvändig förutsättning för att ta emot kärlek från andra och från Universum. Öva dig på att vara en tankeövervakare. Hur går dina tankar? Vad har dina tankar för tema? Dömer du dig själv? Du kan frigöra dömande/negativa tankar och självkritik genom att använda dig av positiva affirmationer. Positiva affirmationer hjälper dig att må bra. Du förtjänar kärlek och du är värd kärlek, både från Universum, dig själv och andra. Du kan ha väldigt lätt för att behandla andra med kärlek och medkänsla, men kommer du ihåg att behandla dig själv på samma sätt? Var inte så hård mot dig själv. Att känna stor kärlek för sig själv är inte samma sak som att vara självisk, inte heller är det förgäves eller “bortkastat” eftersom självkärlek tillåter dig att sända ut ett överflöd av kärlek till andra, och det bidrar till så mycket mer än vad du skulle kunna utan den starka grund som självkärlek utgör. Avsätt en stund varje dag där du uttrycker kärlek för dig själv. Det kan vara både ord och handlingar. Varför inte båda? Mirror Work är perfekt i detta!

Har du separerat eller är du på väg att separera från din partner? Kortet visar på besvikelser och hjärtesorg. Sorg är en naturlig del i detta och det är viktigt att du får utlopp för din sorg, att du bearbetar den istället för att stänga dörren om den eller fastna i den. Att fastna i ett tillstånd av sorg är inte hälsosamt. Försök att omvandla sorgen till förståelse. Lita på att allt är som det ska vara just nu. Universum har en högre plan i detta. Gammalt måste ta slut för att nytt och bättre ska kunna komma in i ditt liv. Du kanske inte ser det just nu, men du kommer att förstå längre fram. Gör inget drastiskt som att kasta dig in i en ny relation på stört, ta dig tid för dig själv ett tag först. Vårda dig själv och älska dig själv. Återupprätta balansen inom dig. När tiden är inne kommer du att få uppleva det nya som är rätt för dig.

Det kan även vara så att det är en fnurra på kärlekstråden nu. Gräl eller oenigheter kan ligga i luften. Försök att inte låta de negativa tankarna eller ilskan/besvikelsen ta överhanden. Det finns kärleksfulla lösningar i det hela.

Behöver du hjälp med att älska dig själv mer kan du kalla på Ärkeängel Ariel, hon sänder då kärleksfull energi och kraft till dig. Då får du en hjälp på traven.

Dagens Budskap avslutar med att säga: Valsituationer. Beslut fattas lättast när dom baseras på Vem Du vill vara istället för på Vad Du vill ha. När du kommer i kontakt med Den Högsta Visionen som du har för ditt liv, vilket val ligger då mest i linje med den visionen? Valsituationer blir lättare när du ställer dig själv dessa frågor: “Vem vill jag vara?”, “Vad är viktigast?”, “Vad skulle jag älska?”, “Vad skulle den klokaste och mest kärleksfulla delen av mig göra?”. Kom ihåg att beslut som fattas i linje med ditt Högre Jag och det du strävar/längtar efter mest kommer alltid att ge dig de bästa resultaten.

Det du vill ha just nu kanske inte är det bästa för dig i det långa loppet.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Tack för budskapet.💕😘måste komma ihåg vem jag vill vara, inte vad jag vill ha
    Sant det som är skrivet.
    Kram fina ❤❤❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *