Dagens kort från Ancient Wisdom Oracle Cards 6/4

Hej😊

Min mobil har varit på villovägar, men som tur var dök den upp igen! Mirakler sker! Därför blev det inget Dagens Budskap igår. Men här kommer Lördagens:

Narren symboliserar obegränsad potential, en ny början och nån sorts oskuldsfullhet. Det är dags för dig att ge dig ut på en resa. Ett nytt kapitel börjar. Det kan handla om vilket livsområde som helst. Det är dax att ta den här chansen, det här första steget. Dock är det viktigt att komma ihåg att du inte ska vara hänsynslös på din väg framåt. Handla inte heller alltför impulsivt. Du kan känna dig oerhört optimistisk inför det du har framför dig, men låt inte denna optimism göra dig blind för eventuella fallgropar.

Saker och ting kan gå fort nu! Du kanske känner en brådska över att få klart något som har pågått ett tag. Du kan få hjälp från någon utifrån, kommunikation som hjälper dig framåt, det kan vara ny information som hjälper dig mot ditt mål. Saker och ting rör verkligen på sig nu! Gör inget förhastat bara.

Imorgon söndag 7/4 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Om tiden inte passar går det bra att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa hur det går till. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor! OBS! healingen avser 7/4!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *