Dagens kort från Intuitive Mandala Oracle Cards och Ancient Wisdom Oracle Cards 19/4

Budskap gällande att något nytt är på väg in fortsätter att komma titt som tätt!

En ny resa är på väg att ta sin början. Du kommer att exempelvis ledas till en ny bostad, ett nytt arbete eller en ny kärlek. Detta kommer att ske genom Universums synkronicitet, det som sker är alltså ingen slump. Ibland kan det ta lite tid för Universum att få pusselbitarna på plats, speciellt om situationen involverar andra människor. Men lita på att du snart kommer att möta rätt människa som hjälper dig framåt mot en lösning, Universum kan även ge dig tecken i rätt ögonblick som leder dig mot lösningen, lyssna på din intuition för helt plötsligt kan du få en stark känsla av att du ska göra något speciellt, följ då den vägledningen. Den här förändringen kommer att ge dig många välsignelser, så frigör motståndet mot förändring och öppna upp och ta emot det som sänds till dig. Den här resan ser ut att börja med en sak, en förändring, men om du accepterar möjligheten så kommer det att utlösa en positiv kedjereaktion där flera områden av ditt liv förändras till det bättre. Det ena leder till det andra så att säga. Men som jag sa igår, låt inte rädslan stoppa dig från att våga den förändring som kommer. För även om det känns läskigt att kliva ur din comfort zone så kommer det leda till något väldigt bra på flera olika sätt. Ta chansen när den uppenbarar sig. Universum jobbar för fullt bakom kulisserna nu för att allt ska ske i exakt rätt ögonblick. Lita på den gudomliga ordningen. Den här resan kommer att bli underbar!

Något som känns starkt är oxå att ni som är singlar (och väntar på kärleken) snart kommer att träffa någon som hjärtat klappar extra mycket för. Och den känslan är besvarad. Så alla singlar: mingla runt! Chansen är stor att det här förhållandet kommer att hålla, ja…rentav livet ut. Se till bara att du är dig själv och inte visar upp en falsk fasad. Gör dig inte till eller spela Allan på något sätt. Det ser väldigt fint ut på kärleksfronten ska ni veta!

Dagens Budskap avslutar med att säga: Många fina sammankomster med familj och vänner blir det nu under påsk. Det stärker dig och ditt självförtroende. Ett litet observandum här gällandes överkonsumtion. Är det verkligen nödvändigt att lägga så mycket pengar på mat, godis och gåvor? Och man kanske inte måste äta tills man spricker eller får gallstensanfall. Ge av dig själv. Umgås och njut!

Jag önskar er alla fina läsare en Riktigt Glad Påsk!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

26 kommentarer

 1. Tack finaste Emma!!
  Fina kort mitt i prick kämpar som bara den att behålla tilliten fast jag inte längre har jobb vilket lett till mycket stress som förvärrat mitt fysiska tillstånd !!!Så jag suger all sådan här form av vägledning!!!
  Önskar dig en GLAD PÅSK med mycket ljus och glädje!!!❤️🙏🐣🌟

 2. Tack! Så härligt att läsa o förstå att det handlar om mig också!! 🥰🙏🏼❤️

 3. GLAD PÅSK 🐥🌸💕finaste Lisa.
  Tack för budskapen du delger
  😇❤
  Min tuffa resa känns som den är på sluttampen och dina budskap ger bekräftelse på vad min magkänsla försöker att säga mig
  Tack finaste ❤😇❤

 4. Tack Emma! Kloka ord som gör gott i min själ. Önskar dig en mycket trevlig och glad påsk på alla plan. Njut av nuet!. Kärlek och ljus på dig och din familj.

 5. Tacktacktaaack för underbart budskap🙏💜🧚‍♀️ Önskar dej en jättefin påsk🐣💛💜💛🐣

 6. Wow, tack finaste Emma 🙏❤🙏
  Har känt av detta en tid – har dejtat länge – och I natt har jag drömt om detta upprepade gånger. Känner kraftigt universums energier. Och kanske hans 😊😇 ?
  Glad och underbar Påsk till dig och de dina 🐣🐇🐥

 7. Tack fina. Känner det så starkt att det är på gång att lösa sig för mig. Tack universum 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *