Dagens kort från Goddes Enchantment Oracle Cards och Linestrider Tarot 23/4

Det kommer in en energi här som gör det lättare att skapa balans inom olika områden. Det kanske är någon speciell situation som har oroat dig? En konflikt till exempel. Du kan nu upptäcka det bästa sättet att lösa en konflikt eller oenighet på. Det gäller även för den andra parten. Ni kanske möts halvvägs. Du kan nu se bådas sidor av situationen och förstå den andres synpunkter. Du kan bli en rättvis domare nu som ser objektivt på saker och ting.

Var uppmärksam på din hälsa, se över vad och hur du äter. Behöver du få in mer motion? Du kan nu känna ett sug efter att förändra din livsstil, att skapa en bra balans inom det området. Låt inte det suget bara stanna vid tankar och känslor, skrid till handling. Den rätta tiden för förändring är nu. Det gäller även balansen mellan familj/hem och arbete. Hur ser fördelningen ut där? Balansen mellan kropp och själ är viktig. Får själen sitt? Du kan säkert hitta fler områden där du behöver se över balansen. Det går lättare nu när energierna är till din fördel.

En beslutsamhet kan infinna sig nu och det är en väldigt bra tid för att återställa balansen och frigöra oro. Att förstå andras synpunkter faller sig naturligt. Balans och rättvisa råder. Saker och ting reder upp sig nu.

Tarotkortet visar på att du har vad som krävs för att ta itu med en viss situation. Du har både styrkan och självförtroendet och dessutom kan du stå på dig. Om du tror det motsatta om dig själv i detta så beror det på just det. Du tror. Det sitter endast i ditt huvud, i dina tankar. Och det är inte sant. Det är rädslor som skapar tvivel. Sanningen är att du visst har vad som krävs för att fixa detta! Tro på dig själv nu. Samla ihop modet inom dig och kör! Du kan bli förvånad över hur smidigt det faktiskt löste sig till slut.

Några kan ha fått för sig att någon eller några är ute efter dom på olika sätt, ute efter att ställa till det eller göra livet surt för dom. Du kanske tror att någon ogillar dig eller inte uppskattar dig? Allt detta kan liknas vid paranoia och det sitter endast i ditt huvud. Saker och ting behöver inte alls förhålla sig som du tror. Det kanske är dax att du gör slut på dina misstankar genom att helt enkelt fråga de berörda hur det egentligen ligger till? Vad anser dom egentligen? Du kommer upptäcka att till 99% så stämmer inte det som du har fått för dig.

Ha en riktigt trevlig dag! (Det tänker jag ha för idag fyller jag hela 38 år!😊)

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

34 kommentarer

  1. Stort grattis på födelsedagen 🌹 Och tack för dina inspirerande inlägg🙏

  2. Grattis! Då har du hållt på i 4 år då för på högra sidan är du fortfarande 34. 😀 Ha en fin dag.

    • Jag har bloggat här i 4 år, det stämmer. Dax att ändra presentationen 😅❤️❤️🙏🏻😊

  3. GRATTIS på din födelsedag! God mat, trevligt umgänge och ett och annat paket önskar jag dig. Ha’ de’ allra bäst! 😉

  4. GRATTIS fina Emma på din DAG!!!❤️🌺
    Hoppas du får en dag fylld med glädje och överraskningar!🎉🌻💐😇
    Tack för budskapet!!💖🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *