Dagens kort från Revelations Tarot och Soul Wisdom Oracle Cards 24/4

Jagar du en fantasi som är orealistisk? Det kan exempelvis vara att du ber om att få en specifik person: “jag önskar att den här personen börjar lägga märke till mig och att det blir vi två för evigt.” Eller: “Jag ber om att den här personen tar mig tillbaka så att det blir vi två igen.” När du ber Änglarna om hjälp eller jobbar med Lagen om Attraktion kan du inte dra till dig en specifik person. Däremot kan du dra till dig en person som är rätt för dig, en person som är för ditt högsta bästa just nu. Den personen du fantiserar om/ber om kanske inte alls är rätt för dig och då är det omöjligt att din önskan uppfylls. Den specifika personen kan ha sin egen livsagenda som inte inkluderar dig. Eller så var det bara meningen att han/hon skulle dyka upp en kort period i ditt liv för att lära dig något, efter det är ni klara med varandra för resten av det här livet. Så att be om att få en viss person är bara slöseri på tid och energi. Dessutom, om du bara snöar in på en person så missar du andra chanser som dyker upp, möjligheter som är menat för dig. Mr eller Mrs Right kan stå och vänta på dig i detta nu, men du är inte öppen för det så länge som du fantiserar om en annan. Börja be om att den stora kärleken ska komma in i ditt liv istället, och var öppen för nya människor som kommer in i ditt liv. (Sen kan det finnas en liten chans att den du ber om faktiskt är rätt för dig, men det är ändå bäst att du formulerar din önskan som jag skrev ovan: “Jag ber om att den stora kärleken ska komma in i mitt liv”, för då öppnar du upp för kärleken, oavsett vem det visar sig vara, och den rätte kommer in i ditt liv.) En annan orealistisk fantasi kan vara att du önskar att bli lika känd som din idol, att bli en “stjärna” inom musik- eller filmbranschen. Det kanske inte alls ingår i ditt livssyfte att bli en kändis på det sättet. Ditt livssyfte kan vara något helt annat. Be då istället om att ditt unika livssyfte ska uppenbaras för dig och var sen öppen för andra möjligheter som dyker upp. När vi snöar in på en orealistisk fantasi blir vi förblindade och ser då inte den rätta vägen för oss själva. Det skapar ett motstånd inom oss som gör att vi inte kan öppna upp för det som är menat för oss just nu. Vi fastnar på samma ställe helt enkelt och det skapar frustration.

Jag hoppas ni förstår vad jag menar med orealistiska fantasier.

Orakelkortet vill påminna dig om att du är en perfekt reflektion av Allt som Är. Du är Universums avbild. Se Sanningen inom dig själv och andra oavsett yttre omständigheter. Alla är vi ett och samma. Det du gör mot andra gör du mot dig själv. Det du tänker och det du gör påverkar även det kollektiva medvetandet. Att världen ser ut som den gör idag beror på att majoriteten av mänskligheten identifierar sig med Egot (smärtkroppen), vissa befinner sig så djupt inne i smärtkroppen att dom begår vansinniga handlingar. Ju fler av oss som vaknar upp och börjar identifiera oss med den vi verkligen är (energikroppen) desto mer påverkas det kollektiva medvetandet till det bättre och världen kommer då bli en bättre plats. Det bästa du kan göra är att vara den förändring du själv vill se i världen.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

 1. Förklaringen är
  som en uppenbarelse 💜
  Så vacker, så ren 💜
  Tack, vilken gåva du ger 💜

 2. Tack fina du ☀️ Fastnat har jag gjort men någon öppnade mina ögon 💚

 3. Tack. Du skriver om mitt liv känns det som..
  Ha det bäst. Tack för att Du finns ❤🦋🐞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *