Födelsedag och hemsökelser

Hej😊

Igår firade vi min födelsedag. Det åts mycket tårta och jag blev uppvaktad av familjen med blommor och gåvor. Dagen avslutades med restaurangbesök. Cazpian somnade precis innan vi gick in och vaknade lagom tills vi skulle betala och åka hem. Gudomlig tajming 😃.

Spökerier

Vi har fått aktivitet här hemma. Nu var det längesen sist. Min sambo (Nille) tror absolut inte på andar. Där är vi verkligen varandras raka motsats 😉. Han letar logiska och vetenskapliga förklaringar till allt “märkligt” som sker. Inget fel med det. Oftast finns det logiska förklaringar.

Men…

Strax före påsk hände någonting som absolut inte kan förklaras på det sättet, och det roliga var att han såg det med egna ögon!

Han stod i köket och fixade med disken. Från köket ser man rakt in i gästrummet. I gästrummet stod då en stationär dator som han tagit hem för att fixa i ordning åt en kompis. Den stod på golvet ca 2-3 dm från en garderob. På datorn stod en påse med bland annat en bildskärm i. Påsen var alltså rätt tung. Nille hör helt plötsligt hur det börjar prassla i påsen. Precis som att någon rotar i den. Han vänder blicken ditåt men det finns ingen i rummet. Medans han tittar på påsen ser han hur den plötsligt dras i sidled. Dessutom fortsätter den i sidled i luften och far in i garderobsdörren med en smäll! Jag hör smällen och frågar vad 17 det var som lät. Han berättar då det han precis sett.

Om han kunde förklara det? Nej. Det gick emot fysikens lagar.

Incident nr 2

Natten till min födelsedag. Nille låg vaken pga insomnia. Jag sov. 03:30 vaknar jag av okänd anledning. Jag hör hur hunden trampar runt i vardagsrummet. Å nej, tänkte jag, nu har hon bajsat på köksmattan igen (hon fyller 14 år snart och har fått svårt för att hålla sig). Jag kliver upp, går in i köket och synar mattan. Ingen bajshög. I dunklet ser jag någonting på golvet vid bordet. Det visade sig vara påsen med två bananer i. Kvällen innan hade jag lagt den påsen på skänken som bilden nedan visar:

Så hur den påsen “råkat” ramla ner och landa ända borta vid stolsbenet är en gåta. Bilden nedan visar var den landade:

Eftersom Nille låg vaken så hörde han när påsen flög i backen. Det finns ingen naturlig förklaring där heller.

Jag har dessutom börjat sova dåligt de senaste nätterna och vaknar av till synes ingenting. Det är ett klassiskt tecken på andeaktivitet.

Nu lär jag ta reda på vem och varför. Då krävs det en lugn stund här, och det är inte det lättaste nuförtiden 😅.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

5 kommentarer

  1. Oj, vad häftigt!
    Jag tror, såklart, på andar och “spöken” och har haft närkontakt hemma och hos ett medium. Hemma har det bara varit en gång jag absolut kan säga och vet, för jag kände, men om man inte räknar med alla budskap och bilder jag fått i drömmar och halvvaket tillstånd har det inte varit någon mer gång. Men ändå undrar jag ju… Säkert finns de här och jag kommer att bli varse dem när jag blir lite varmare i kläderna. Har bara varit andligt medveten i ett år.
    Jag skulle verkligen vilja ta reda på vem det var som besökte mig för knappt ett år sen… Har inte lyckats ta reda på vem det var.

  2. Glömde kanske det viktigaste; de senaste veckorna vaknar jag helt utan anledning och mycket oftare än tidigare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *