Dagens kort från Ghosts & Spirits Tarot och Healing with the Angels 25/4

Om vi inte lyssnar på vägledningen vi får från vårt inre, om vi inte uppmärksammar tecknen vi får, om vi inte släpper på motståndet mot förändring kan Universum behöva ta till drastiska metoder för att få oss att “vakna upp”. Ibland kan det bli som att mattan rycks bort under våra fötter. Hela vår tillvaro kan skakas om på olika sätt. Detta brukar vi uppleva som en väldigt jobbig tid. Men hur jobbigt det än är just då när vi befinner oss mitt uppe i det hela så leder det alltid till något bra i slutändan. Det leder till någonting nytt och bättre. Ibland kan något behöva hända oss eller något/någon kan behöva tas ifrån oss för att vi ska bli tvungna att förändras, vi har då inget annat val. Det bästa vi kan göra är att acceptera det som sker och ha tillit till processen. Viktiga läxor kommer av sådana här händelser.

Ett exempel kan vara att du ignorerar dina behov. Du kör på som ett ånglok genom livet utan att stanna upp och lyssna på vad Du behöver för att må bra. Du är duktig på att se vad andra behöver och att tillgodose deras behov, men du vänder dig inte inåt för att lyssna på din egen röst som alltmer desperat börjar ropa på hjälp. Sen börjar tecknen komma i form av symptom. Hur mycket du än sover så är du fortfarande trött, eller så börjar du få svårt att sova. Humörsvängningar. Orken försvinner. Har du fortfarande inte lyssnat börjar du få fysiska symptom. Det kan börja med en förkylning som inte vill ge sig. Immunförsvaret sänks och du kan dra på dig den ena åkomman efter den andra. Du kanske stukar foten, bryter en arm eller ett ben. Stannar du trots det inte upp och lyssnar och gör den livsstilsförändringen du så desperat behöver brukar kraschen komma. Du kan sjunka ner i en djup utmattningsdepression. Eller så slutar dina ben helt plötsligt att fungera (det hände mig till exempel, dom blev som gelé och bar mig inte på en hel vecka. Jag fick krypa.) Vid det här laget har du med stor sannolikhet utvecklat utmattningssyndrom i någon grad. Här tvingas du stanna upp och göra en förändring.

Anledningen till att det här kommer upp idag är att många befinner sig i riskzonen för att drabbas av utmattningssyndrom, och utmattningsdepression brukar ofta komma samtidigt. Så snälla du, gör inte som jag gjorde en gång i tiden. Blunda inte för dina egna behov, blunda inte för tecknen du får. Börja lyssna på dig själv och din kropp. Gör den nödvändiga förändringen som krävs, gör det i tid. När du väl har drabbats av utmattning kan det ta många år innan du är tillbaks på banan igen. Visserligen kommer du då att vara en ny och bättre version av dig själv men det är ändå onödigt att det ska behöva gå så långt. Du kan bli en ny och bättre version av dig själv redan nu.

Jag frågade Änglarna vad dom ville tillägga angående Dagens Budskap:

Ha roligt! Det är otroligt viktigt att du planerar in tid för roligheter. Speciellt viktigt är det för dig som upplever att du inte har tid eller ork för sådana saker. Du behöver skapa balans mellan måsten och nöjen. Du behöver planera in egentid mellan varven. Att skratta och ha roligt gör att du kopplar av på djupet. Den här avslappningen gör att du får ett bättre flöde. Du öppnar upp för nya idéer, inspiration och sist men inte minst: du öppnar upp för kontakten med Universum, ditt Högre Jag. Du blir mer uppmärksam på den gudomliga vägledning som kommer till dig. När du slappnar av och har roligt laddar du dina batterier och du fylls på med ny energi. Det ger dig mer kraft i vardagen. När du är avslappnad, när du är i din egen kraft så drar din utstrålning till sig nya människor och nya trevliga händelser i ditt liv. Din mirakelmagnet aktiveras. Så när man ser det på det här sättet så har du inte råd med att inte ha roligt! Fördelarna är alldeles för många här.

Om du absolut känner att du inte orkar umgås med andra just nu så slå på en rolig film, eller läs nån dråplig historia så att du får skratta på något sätt åtminstone. Skratt gör underverk för kropp och själ.

Här delar jag med mig av min dråpliga historia:

Jag och en kompis var i Bulgarien på solsemester. Jag var ensam nere vid poolen för min kompis låg inne på hotellrummet och vilade. Jag hade varit på toa precis och hade därför dragit på mig en kjol. Innan jag skulle lägga mig tillrätta i solen så drog jag ner kjolen till knäna. Det var så skönt i solen så jag stod kvar en stund och njöt på. Sen hörde jag hur folk började skratta och viska. Då insåg jag till min fasa att kjolen inte var det enda jag dragit ner. Där stod jag och vädrade fiffi till allmän beskådan. Trodde jag skulle dö av skam! (Jag var 24 år). Snabbt som attan drog jag upp bikinibyxorna och slängde mig på luftmadrassen. Sen vågade jag inte röra mig ur fläcken på två timmar, trots att vattnet var slut och jag fick värmeslag. När jag väl tog mig in till hotellrummet och berättade allt för min kompis höll hon på att dö av skratt! Jag med förövrigt. 😂🤣😅

Så kan det gå!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

  1. Har varit med om allt det där, förutom den sista dråpliga historien. Jag hade dött på stört och åkt hem direkt ifall det hade hänt mig…
    Tack Emma 💚💙💜

  2. Underbar historia! Humor är bra för alla, vi måste lära oss att skratta. Bra för både kropp och själ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *