Klarvetande är min grej

Ni som följer mig vet att Universums tecken ledde mig till ett medium för många år sen. Min mormorsmor Ottilia trädde fram och talade till mig genom henne. Och tack vare det kunde jag ta steget och avsluta min dåvarande relation för gott.

Men, det jag inte berättat så mycket om är vad Ottilia sa mer.

Ottilia dog innan jag föddes och det jag vet om henne är vad min mamma berättat för mig. Ottilia hade övernaturliga upplevelser som visade sig stämma. Och när jag ändå hade henne “på tråden” via mediumet passade jag på att fråga om det. Ottilia (eller Tilan som hon kallades) sa att hon haft så många fler andliga upplevelser under sitt jordeliv än vad hon talade om. (På den tiden pratade man inte om sånt nämligen 😉). Men iallafall så sa hon till mig att jag oxå hade andliga gåvor. (På den tiden hade inte jag förstått riktigt.) Hon sa att jag med tiden både skulle kunna se, höra och känna. Det var ju spännande (och skrämmande) tänkte jag då.

Det var då det.

Nuförtiden vet jag att det är sant. Jag ser, hör och känner.

Och eftersom jag är en person som har fler förmågor har jag haft svårt för att veta vad som är min “grej”. Jag har splittrat min energi och duttat och dattat i allt samtidigt. Jag har fokuserat på att se, höra och känna på en och samma gång. Det är lite svårt att förklara men jag blir lite lätt förvirrad av detta. Så, för en vecka sen cirka blev jag så trött, så jag frågade Änglarna helt enkelt:

“Vilken förmåga bör jag fokusera på för att kunna hjälpa andra på bästa sätt? Vad är min grej?”

Döm om min förvåning när jag fick svaret: Klarvetande.

Klarvetande??

Det sa inte Ottilia något om för x antal år sen inte! (Ser ni hur lätt det är att snöa in på något man fått höra, det kan lätt leda till att man inte är öppen för andra alternativ). Hon kanske inte nämnde just det av en anledning? Kanske därför att det redan föll sig så naturligt för mig?

Men när jag tänker efter så stämmer det faktiskt. Klarvetande är något jag alltid använt mig av helt naturligt. En förmåga som varit så naturlig för mig att jag inte ens har vetat om det. Jag vet bara. Och det är svårt att förklara.

Vi kan ta mig och min andliga guide (Zilo) som exempel. När jag pratar med honom så vet jag bara svaren. Jag hör honom inte och jag ser honom oftast inte (ibland ser jag honom när han ska förtydliga något, som när han klappar händerna eller gör tummen upp typ). Och ibland visar han mig en bild av något. Men allra oftast vet jag bara vad han säger. Det är ungefär som att ha en konversation med mig själv. Jag ställer frågorna och jag svarar, därför att helt plötsligt vet jag svaren. Nu sker konversationen genom tankar i tystnad, men om den skulle ske högt i ord så skulle de som såg och hörde garanterat tro att jag var tokig! Där sitter jag liksom, frågar mig själv och svarar mig själv 😂.

Men så går det till när man är klarvetande. Man vet helt enkelt.

Så det var verkligen intressant! Tack Änglarna för svaret. Nu ska jag endast fokusera på den förmågan och det kommer verkligen underlätta för mig. Nu vet jag vad Zilo menar när han “tjatar” om att jag borde prata med honom oftare. På så sätt övar jag just den specifika förmågan. Logiskt! Ibland tar det tid innan polletten trillar ner helt enkelt. Men hallå, jag är faktiskt inte mer än människa just nu 🤣.

Så DU, när du pratar med dig själv och får kloka svar….har du tänkt tanken att du faktiskt är uppkopplad med ditt Högre Jag? Att du faktiskt är i kontakt med din guide till exempel? Dom flesta vet inte det. Men sanningen är att när du bara vet så har du en sådan kontakt!

Fundera på det…

Är det något du undrar över angående detta, eller någonting annat, kan du kontakta mig via: november_1126@hotmail.com, jag svarar i turordning och i mån av tid.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

 1. Tack Emma. Så tacksam för det du berättar. Såhär är det även för mig i många situationer det gäller att lyssna och inte bara tro att det är tankar.
  Ha en fin helg 🤗💕

 2. Tack Emma har nog hållit igen omedvetet eller inte ….Har haft fullt upp med Husförsäljning o Lägenhets flyttning . När allt har fallit på plats ska jag försöka ta fatt i det igen…
  Stefan

 3. Hej igen Emma och tack för din roliga och härliga berättelse.
  Jag både ser, känner, hör, luktar och vet.
  I olika situationer kommer det fram genom olika sinnen, det som ska fram. Inget jag råder över, som jag ser det.
  Jag har även haft svårt att se mig själv som medial och allt har gått så fort. Men i backspegeln ser jag ju att de här förmågorna alltid bara har väntat på att väckas.
  Det är verkligen intressant det här med att tala med sig själv. Det har jag alltid sysslat med och jag trodde ju att alla människor, varenda kotte, höll på så.
  Numera undrar jag om det stämmer…
  Tack vare din text fick jag en påminnelse om att jag faktiskt borde fråga min guide om saker och ting då och då. Det har jag varit urusel på.

 4. Hej Emma 💕Tack🙏🙏för helgens två Glädjehealingar. Jag tog emot vid läggdags i söndags, somnade gott men vaknade tre ggr och fick dricka vatten. Jättetörstig och alldeles torr i halsen. Hoppas du sänder snart igen💕. Jag är väldigt intresserad av det mediala men vet inte hur jag ska gå vidare. Skulle så gärna få kontakt lr åtminstone få veta vem som är min guide. Hur ska jag gå till väga 🤔😇💕 kram💕

  • Törstig brukar man bli efter healing, bra att du drack vatten ❤️👍🏻 Genom meditation är svaret på din fråga om din guide. Meditera och be din guide visa sig. Ofta kan det ta några eller många meditationer innan det sker, allt beroende på hur öppen du är. Kram ❤️😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *