Dagens kort från Revelations Tarot 3/5

Det förflutna kommer upp idag på lite olika sätt. Vissa kan leva kvar i minnen från det som varit, minnen som orsakar mer sorg än glädje. Upplevelser från det förflutna spökar fortfarande och de plågar dig, de kan orsaka skuld, skam, sorg, ilska, bitterhet, förvirring, nedstämdhet. Gäller det Dig behöver du ta itu med vad det än är en gång för alla, annars blir det svårt att gå vidare. Acceptans är viktigt. Acceptera att det som har varit har varit, det som har hänt har hänt. Det finns inget du kan göra åt det nu, det tillhör det förflutna. Du lever här och Nu. Du kan inte förändra det förflutna men du kan förändra din framtid, och det gör du Nu, i varje ögonblick. Välj positiva tankar och känslor. Förlåt dig själv och andra för det som varit. På så sätt frigör du dig från det förflutna. Förflytta din uppmärksamhet till Nuet och börja lev, börja skapa medvetet. Börja attrahera in det du vill ha i din framtid. Som du tänker blir det.

Vissa kan även längta tillbaka till det förflutna, drömma sig bort till en svunnen tid. Du kan vara överdrivet nostalgisk. “Det var ju så mycket bättre förr! Nu är det bara elände…”. Samma råd gäller även här. Ta tillbaka uppmärksamheten och placera den i nuet. Uttryck tacksamhet för det du har Idag, det finns alltid något att vara tacksam för om du tänker efter. Fokusera på det och tänk positivt, för om du hela tiden tänker och säger att det var bättre förr så är det just det du attraherar. Då kommer du fortsätta att skapa upplevelser som gör att du känner att det var bättre förr. Du fortsätter att ösa vatten på den negativa kvarnen. Det förflutna kan inte förändra din framtid, endast nuet kan det. Du väljer själv hur du vill ha det i framtiden. Den fria viljan råder.

Dagens Budskap avslutar med att säga: Vissa kan återförenas med gamla vänner, nu eller snart. Det blir trevligt och glädjande. Nya möjligheter kan dyka upp och då är det viktigt att du tar tag i den och agerar. Möjligheten kan vara väldigt oväntad i de flesta fall. Något du inte har kunnat tänka dig. Så var redo att hoppa på det nya, det blir bra! (Låt inte rädslor för det nya hindra dig här). Oväntade gåvor kan oxå komma som en överraskning nu, eller snart.

Ser bra ut!😊

Imorgon Lördag 4/5 och Söndag 5/5 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs Noga innan du anmäler dig eller ställer frågor. Och kom ihåg att utrensningssymptom är något positivt, “skiten” ska ut helt enkelt. Vatten och vila är rådet. OBS! Att tiderna i informationsinlägget inte stämmer, det är den 4/5 och 5/5 som är aktuellt. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Ett spöke från förr – 1,5 år sedan – dök oväntat upp idag… 🤔 Lustigt!

    Ofta stämmer dina budskap otroligt bra, Emma ❤🌹

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *