Ta hjälp av Nymånen i Oxen för att dra till dig överflöd

Söndagen den 5/5 är det Nymåne i oxens tecken. Oxen associeras bland annat med finanser, aktiemarknaden…ja, pengar helt enkelt. Det är goda nyheter för dig som vill manifestera mer pengar i ditt liv, skapa en bättre ekonomi.

Den här nymånen skapar dessutom harmoniska aspekter till Neptunus (drömmarnas planet) och till Saturnus (vilken handlar om stabilitet och trygghet). Enligt astrologin har du nu ett ypperligt läge att få dina ekonomiska drömmar att slå in! Många människor därute kämpar för att få ekonomin att gå ihop så dra fördel av denna nymåne i oxen och börja manifestera!

Men givetvis kan du börja manifestera annat än pengar om du hellre vill, endast din fantasi kan hindra dig från att få det du vill denna månad (detta med tanke på nymånens kontakt med Neptunus). Det enda du behöver för att lyckas är en konkret plan, visualiseringsförmåga och en del av din tid varje dag.

HÄR kan du läsa om hur du lyckas med dina nymånemanifesteringar.

Happy New Moon!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *