En uppdatering om mitt privata

Hej😊

Här kommer en liten uppdatering om mitt privatliv.

Idag fyller vår älskade son hela 6 månader. Det har gått sjukt fort! Helt plötsligt går det inte att lämna honom ensam på golvet bland leksakerna längre, det tar bara ett par minuter så har han snurrat iväg och ligger under gungstolen typ 😅. Han gör nån form av grodhopp i ryggläge, hej vad det går! Frisk, pigg och stark är han så det är vi glada och tacksamma för. En uppgradering till byxblöja är nog på sin plats för han är mer uppe i luften än på skötbädden, omöjligt att tejpa fast den där blöjan, svettigare och svettigare blir jag 😂. Purré har han börjat äta oxå och hittills är nog banan och päron solklara favoriter!

Go å gla

Han sover bra hela nätterna och brukar vakna vid 7. Men ibland drömmer han mardrömmar så vi får gå upp och ge honom nappen och snuttetrasan på småtimmarna. En störtskön liten kille våran Cazpian.❤️

Valborg

På valborg lämnade jag sambo och barn och begav mig hem till bästa Åsa och Petra. Där bjöds det på allehanda godsaker, skratt och trevligt umgänge. Precis vad jag behövde!

Heta räkor

Havskräfta

Det var min sambo som styrde upp så att jag kom iväg. Han är allt bra den där Nille!❤️

Morgonfasa!

Imorse hände det som inte får hända! Kaffebryggaren sa upp sig! Jag laddade den som vanligt när jag vaknade och tryckte på knappen, sen gick jag in i badrummet. När jag är klar brukar kaffet vara klart. Men imorse bryggdes det minsann inget kaffe! Knappen var i on-läge och lyste som att allt vore frid och fröjd. Synd bara att det var ett lur! Bryggningsfunktionen var stendöd och plattan var iskall. Inget kaffe.

Jag är beroende av mitt morgonkaffe och kan inte bli människa utan det. Punkt.

Som tur var sov min bror över hos oss (eller otur för honom kanske) så han fixade nån nödlösning så att jag fick en kopp iallafall. Han är oxå beroende av morgonkaffet nämligen.😊

Jaha, det är väl bara att tacka kaffebryggaren för 12 års trogen tjänst. Tack!

Övrigt

I övrigt har det inte hänt nåt speciellt. Jag har börjat plantera om krukväxterna så det är jord och tidningspapper om vartannat i vardagsrummet, någongång ska jag väl bli klar.😅

Livet lunkar på. Jag ska försöka få tid till att skriva inlägget om mardrömmar, jag vet att flera väntar på det. Just nu är jag dock själv hemma med sonen så det kan dröja lite till. Men den som väntar på nåt gott…väntar alltid för länge! (Som på morgonkaffet till exempel).

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *