Dagens kort från Intuitive Life Coaching Oracle Cards 6/5

Som du sår får du skörda, what goes around comes around. Det är karma. Det du ger får du tillbaka. Det du sänder ut i Universum kommer tillbaka till dig. Som en bumerang.

Om du befinner dig i en situation där du blivit orättvist behandlad på något sätt så finns det ingen anledning att ta saken i egna händer och “ge igen”, därför att Universum redan har ordnat med det, personen som behandlat dig illa har skapat sin egen karma. Om han/hon medvetet har sårat dig och varit oschysst så kommer deras egna energier att återvända till dom tio gånger om. Tids nog. Ingen kommer undan karmalagen. Och du behöver inte fundera över “hur” dom kommer att få tillbaka, det ordnar Universum så bra.

Det här kortet kan även vara en påminnelse om att vara uppmärksam på vad du själv sänder ut och får tillbaka. Kom ihåg att du skördar det du sår. Försäkra dig om att du sår det du vill skörda.

Om du missat mitt inlägg om mardrömmar så hittar du det HÄR.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Måste berätta en rolig historia om just detta. Det var en man som behandlade mig illa och jag tänkte jag bygger en osynlig mur mellan oss som ett hinder så att det han tänker kommer tillbaka till honom själv. Vet inte varför jag tänkte så. Kort efteråt stod jag på min balkong och tyckte mig faktiskt se som en osynlig mur. Hm tänkte jag konstigt! Efter ytterligare ett tag så skrev han att han inte mådde så bra, det är som om det jag tänker kommer tillbaka till mig själv skrev han. Då trilla tioöringen ner och jag tänkte det fungerar tydligen. Det jag tänker skapar jag. Kändes rätt så bra. Ha det gott Emma.

    • Oj! Där ser man… ibland får man bekräftelse snabbt ❤️❤️😊🙏🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *