Dagens kort från Self-Love Oracle Cards och Ostara Tarot 13/5

Det är lätt att vara stark när saker och ting går bra i livet. När saker och ting inte går bra däremot, när vi stöter på motstånd, besvikelser och bakslag, det är då vår beslutsamhet och uthållighet testas. Varje gång vi snubblar, och kanske ramlar längs vägen, har vi alltid en möjlighet att resa oss upp igen, borsta av oss och återigen fortsätta framåt. Vi kan behöva bekräfta vårat mål på nytt: “okej, jag fick ett bakslag men nu tar jag nya tag mot målet jag vet är rätt för mig”. Kanske behöver bara planen som leder fram till målet justeras en aning? Kanske har du haft en släng av tunnelseende så att du har missat något? Du kanske har varit för optimistisk eller oförberedd? Har du fått ett råd som du inte lyssnade på? I sånt fall, kan du börja tillämpa det rådet nu?

Bakslag och svårigheter kan verka som feedback för att lära oss att vara uppmärksam på vissa detaljer, lära oss att ta mer kontroll över saker och ting eller att testa nya sätt, att skifta perspektiv.

Kom ihåg kärleken till dig själv när du råkar ut för sånt här. Självkärlek innebär inte att du ska ge upp dina drömmar som verkligen betyder nåt för dig. Det betyder mer att du upptäcker och accepterar att det finns läxor att lära i detta och att de hjälper dig att växa. Kanske du behöver lära dig mer praktiska färdigheter? Kanske behöver du lära dig att se mer objektivt? Eller kanske är det som så att du behöver sätta upp ett högre mål och att tänka större än vad du gör nu?

Som kortet säger: Det spelar ingen roll vilken störtdykning du har gjort, det som spelar roll är att du trots det försöker igen. Ingenting är förlorat förrän du har gett upp.

Dagens Budskap avslutar med att säga: Goda nyheter och möjligheter kommer din väg. Människor är intresserade av att höra vad du tänker och känner, så dela med dig av dina åsikter och känn dig nöjd.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Tusen tack igen! Jag ger aldrig upp – där fanns min vita drömhäst på bilden! Get up! 🌞🙏♥️

  2. Tack för dagens budskap❤Jag vill också tacka för healingen igår Söndag 🙏💜🙏

  3. Tack! Supergillar dina budskap och behöver dem verkligen❣🙏

  4. Tusen tack för budskapet men jag har snart gett upp för jag gör snart inget annat än faller så snart ligger jag kvar för att slippa slå mig vid varje fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *