Dagens kort från Gaian Tarot och Positive Energy Oracle Cards 14/5

Dagens Budskap fortsätter på temat obalans. Många har en emotionell obalans just nu och det visar sig i humörsvängningar, lättretlighet och mindre tålamod, det finns en benägenhet att “tända till” för småsaker och det ligger nära till hands att snäsa av andra runtomkring.

Ger du för frikostigt av dina energier till andra? Kanske är du högkänslig och suger åt dig andras energier som en svamp?

Var uppmärksam på personer och situationer som dränerar dig på energi.

Är du högkänslig och inte har koll på hur du skyddar dig själv från andras energier är det utmattande att vistas en längre tid på ställen där det är mycket folk. Då är det otroligt viktigt med återhämtning. Återhämta dig kan du göra bland annat genom att vistas ensam ute i naturen, hämta kraft från Moder Jord. Gärna vid vatten. Vatten är renande och balanserande. Du kan även stänga in dig i ett rum en stund, släck lampor, stäng av mobilen och vila. Meditera, varje dag. Och se till att du äter regelbundet, högkänslighet kombinerat med lågt blodsocker är ingen hit!

Du kan alltid visualisera att ett vitt ljus omger hela dig och skyddar dig mot negativa energier. Se hur allt negativt som sänds din väg bara studsar av den ogenomträngliga skölden. Känn att du står stark i din egen kraft, tryggt inbäddad i dina egna energier. Den här proceduren behöver inte ta mer än 5 minuter. Är du på jobbet kan du slinka in på toa en stund och göra denna övning.

Dagens Budskap avslutar med att säga: Universum är neutralt. Det du ger (vad det än är) kommer tillbaka till dig. Vill du ha mer kärlek i ditt liv? Ge kärlek till andra. Var kärleksfull. Utför kärleksfulla handlingar. Älska dig själv.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *