Dagens kort från Mystic Dreamer Tarot och Positive Energy Oracle Cards 15/5

Sitter du fast på grund av något som hänt i det förflutna? Tänker du som så att “Den personen gjorde det här mot mig och tack vare den mår jag som jag gör idag, tack vare den har jag det som jag har det idag”, eller: “Det här hände mig förut och tack vare det mår jag dåligt idag, tack vare det har jag det som jag har idag”, “Det är inte mitt fel, det är någon/någots fel och tack vare det kan jag inte gå vidare”. Du kanske till och med är förbannad på Universum eller Änglarna? “Vad är det för poäng med att be dom om hjälp? Dom lyssnar ändå inte på mig! Och ingen hjälp får jag heller!”

Detta är en riktig offerkofta-klassiker, att grotta in sig i jämmer och elände och tycka riktigt synd om sig själv. Men vad hjälper det? Inte ett smack! Du är själv ansvarig för din egen lycka och ditt eget liv. Människor och omständigheter kommer att “ställa till det” för oss under livets gång och meningen är att vi ska lära oss något av det, släppa taget och gå vidare. Att skylla sitt eget dåliga mående eller jobbiga sits på någon annan eller något annat leder till stagnation, dessutom mår vi ännu sämre i längden. Rådet är att ta av dig offerkoftan och börja ta ansvar för dig själv och din situation. “Lär dig Livets stora gåta, Älska, Glömma och Förlåta”, Det ligger mycket i det uttrycket! Det är dax att börja Leva!

Och vad gäller Universum och Änglarna så lyssnar dom visst på dig! Dom hör dig hela tiden! Men frågan är: Lyssnar Du på dom? Är du uppmärksam på vägledningen/hjälpen du får? Troligtvis inte om du har offerkoftan på. För när du befinner dig i det tillståndet är du “stängd”, du är inte öppen och mottaglig. Du ser inte och du hör inte. Men Universum och Änglarna ger aldrig upp! Dom finns alltid där för dig, även fast du bett dom dra åt fanders i mörka stunder. Lita på det!

Vägledning genom vår intuition spinner orakelkortet vidare på:

Du kan ha “gått i sömnen” på senare tid, det är nu dax för dig att vakna och lyssna på vägledningen du får från ditt inre. Lyssna på din intuition nu, det är viktigt! Var uppmärksam på de små knuffarna, påminnelserna. Det kan finnas något som du har undvikit att ta itu med, medvetet eller omedvetet. Genom att lyssna på din intuition kan du undvika trubbel. Genom att lyssna på din intuition kan du hamna på rätt plats vid rätt tidpunkt. Fördelar vinner du genom att lyssna på vägledningen från ditt inre. Förvänta dig en positiv utveckling och positiva saker/händelser kommer din väg. Din intuition är fyren som lyser upp mörkret, sök dig mot ljuset för att se ditt nästa steg. Kortet kan även visa på att du är ljuset i mörkret för någon annan, att du hjälper andra genom att sprida ljus och klarhet över deras situation. Det är rätt väg för dig så fortsätt med det.

På lördag 18/5 klockan 13:00 (OBS ny tid!!) sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS!! Detta är sista gången som 10kr gäller, efter det höjer jag priset till 20kr/person och sänker priset för husdjur till 0kr. Mer info angående detta kommer när det blir dax.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

12 kommentarer

 1. Hej,
  Om man vill få healing på lördag. Hur gör man då? Vart ska jag swicha pengarna?
  Kram, micke

  • Mer info kommer imorgon tillsammans med Dagens Budskap 😊❤️🙏🏻

  • Mer info kommer imorgon tillsammans med Dagens Budskap 😊❤️🙏🏻

 2. Det är alltid så kul att läsa dina förutsägelser! För dom stämmer på pricken!! Utom att jag brukar “ligga ett steg före”! Offerkoftan och allt det där stämmer. MEN, jag har tagit mig ur det. – Mycket tack vare dig!
  Nu ser jag ljus där jag bara såg mörker!

 3. Ja det stämmer faktiskt väldigt bra . Jag hjälpte en vän med att leta fram och kopiera och springa över till honom med det . Han var inte hemma men blev säkert väldigt glad 🙂. Tack så mycket 💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *