Dagens kort från The Witches Tarot och Sea Whispers Oracle Cards 16/5

Nu kan plötsligt förvirring och tvivel skingras, allt blir klart, tydligt och enkelt. Du kan upptäcka att du har oroat dig i onödan. Solen lyser upp din väg framåt och lyckan ler mot dig. Glada tider stundar. Önskningar blir verklighet. Du ser ljust på framtiden och känner dig optimistisk. Vissa reser nu, eller planerar för en solsemester. Det blir härligt och avkopplande. Andra kan få en inbjudan till någon trevlig tillställning, rådet är då att du ska tacka ja. Eller så är det du själv som planerar nåt festligt och skickar ut inbjudningar, det blir trevligt och uppskattat. Överflöd kan komma din väg på olika sätt, det kan handla om till exempel kärlek, pengar, vänskap, tacksamhet, glädje. Dela med dig av ditt överflöd till andra som inte är lika lyckligt lottade.

För er som gillar magiska ritualer: Blanda exempelvis bubblande mineralvatten och apelsinjuice. Ta på dig något glittrande smycke (eller flera). På ett gult/orange band skriver du: “Golden light, we are one, shine on me, gift of the Sun”. Knyt bandet runt din handled och drick “solvattnet”, gärna ute i solen. Känn solens värme och fokusera på glädje, kärlek och tacksamhet.

Dagens Budskap avslutar med att säga: Ta kontakt. Vem eller vad behöver du ta kontakt med? Någon från det förflutna? Dig själv? Ditt inre barn? Din intuition? Ditt hjärta? Naturen? Någon runtomkring dig? Nån myndighet? Vården? Nån kursledare? Det är dax att ta tag i saken.

På lördag 18/5 klockan 13:00 (OBS ny tid!) sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Detta är sista tillfället med nuvarande pris. Klicka HÄR för all information du behöver. OBS att datum och tid i informationen inte stämmer, det är den 18/5 13:00 som gäller. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

  1. Hej, fina “Ljusglimten” som sprider vägledning/budskap från Universum och det andliga <3 Är djupt tacksam, att Du bär på den gåvan.
    Min önskan är, att vara delaktig på Glädjehealing kl13.00 lördagen den 18/5 och samtidigt få ett personligt budskap. Om jag inte missförstått, kostar det 200 kr som jag kan Swisha till Dig…dock, saknar jag nummer.
    Med vänlig hälsning och önskan om en fantastisk fortsatt framtid för Dig/ Anette Gustavsson i Mariestad

  2. Hjärtligt tack för det fina budskapet 🤗❤🙏🍀🥰🌞🐞

  3. Min vita häst igen! Du förmedlar glädje och solrosor 🌻 , dessutom skall jag också ut och resa, visserligen i Sverige, men det blir också en solig tripp! Kontakt har jag sökt och fått, både med mitt inre Jag och med Universum.
    Tack igen! 🌞🌻🙏❣

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *