Dagens kort från Healing with the Angels och Revelations Tarot 17/5

Idag vill änglarna göra oss uppmärksamma på vår fysiska kropp. De allra flesta av oss vet redan vad kroppen behöver för att må bra, hälsosam kost, regelbunden motion, frisk luft, sömn och så vidare. Men trots den vetskapen väljer många av oss att blunda för den. Vi sätter skygglappar på och fortsätter med en mer eller mindre ohälsosam livsstil. Varför? Det kan bara du själv svara på. Änglarna uppmuntrar dig nu till att börja leva mer hälsosamt, och innerst inne vet du vilka förändringar du behöver göra.

Tarotkortet säger att nu kan vissa stöta på någon som visar sig från sin mest charmiga sida. En riktig charmör. En person som har lätt för att prata för sig, en “försäljarpersonlighet”, en person som verkar väldigt trovärdig i det han säger. (Jag säger “han” därför att de manliga energierna väger över, men det kan även vara en kvinna som styrs av sina maskulina energier). Han skulle förmodligen kunna sälja sand i Sahara, så bra är hans övertygelseförmåga. Han kan lova guld och gröna skogar. Det är nu du ska se upp! Han är väldigt manipulativ nämligen och har inte rent mjöl i påsen. I grund och botten är det hans egenintressen som styr och det ser inte ut att gynna dig. Försöker han övertala dig till att skriva på nåt avtal eller investera i något eller liknande så ska du nog backa. “Gå inte med på hans förslag” är vad jag får till mig här.

Imorgon lördag 18/5 klockan 13:00 (OBS ny tid!) sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS att datum och tid inte stämmer i informationen! Det är den 18/5 klockan 13:00 som gäller! Varmt välkomna! 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

 1. Tack, det ska jag pränta in i minnet🙏 Önskar dej en skön helg🙏💜🧚‍♀️

 2. Kul! Jag råkade ut för ett försök till bedrägeri härom dagen, men tji fick han, polisanmälde istället!
  Min kropp sköter jag också om efter konstens alla regler, vegetarian sedan 30 år tillbaka , inga gifter numera (har både rökt och druckit vin).
  Nu rensar jag mina “andliga kroppar” från gifter och det är minst lika viktigt att ha friska och kärleksfulla tankar i huvudet! Trevlig helg till dej! ♥️🌞🙏🌻💞

  • Du har kommit långt! Tack och trevlig helg ❤️❤️❤️😊🙏🏻

 3. Jag blev orolig nu
  Är påväg att lägga mina sista pengar på en kvinna som ska ta bort min auratransformation.
  Jag hoppas att jag väljer rätt person nu hon verkar väldigt kunnig.

  • Budskapet behöver inte gälla just dig. Lyssna till din magkänsla. ❤️❤️❤️

 4. Man skall inte gå på något som inte känns rätt i kroppen jag skulle aldrig gå något sådant som skulle låta orimligt men budskapet är fantastiskt
  Önskar er en super helg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *