Dagens kort från Sacred Isle Tarot och Goddess Enchantment Oracle Cards 18/5

Dagens budskap fortsätter på gårdagens genom att säga: har du nyss mött en galet charmig person som fascinerar dig? Ta inte för givet att människan är klok och förståndig, för det kan bli början på ett misstag, det kan få dig att fatta felaktiga beslut. Personen kan lova något som han/hon inte kommer hålla. Brutna löften. Nu kan det även vara så att någon fattar ett beslut över ditt huvud, du kanske inte har så mycket att säga till om i frågan tyvärr.

Ta dig tid till att se över vad som är negativt i ditt liv, sånt som håller dig tillbaka. Nu är det dax att rensa! Frigör gamla tankar och beteendemönster. Rensa i ditt hem, gör dig av med sånt du inte behöver. Släpp taget om människor som inte är bra för dig. När du vill ha en förändring i ditt liv måste du vara beredd på att förändra dig själv. Vad är det som du behöver släppa taget om? Vad vill du bli? Vem vill du vara? Har du tankar eller mönster som saboterar för dig? Var ärlig när du svarar på dessa frågor.

Idag 18/5 klockan 13:00 (OBS ny tid) sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. (Detta är sista gången jag sänder Glädjehealing till nuvarande pris). Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *