Dagens kort från Tarot of the Hidden Realm och Healing with the Angels 20/5

Månen kommer idag för att tala om att det finns vissa som har fastnat i dess mörka sida. Med det menas att du kan känna dig förvirrad, att du går runt i dimman, det är svårt att se klart. I månens skugga kan du tro att saker och ting är på ett visst sätt, du kan förstora upp saker, din fantasi kan skena iväg med dig. Vad är det som lurar där i mörkret, är det ett monster eller är det en skattkista? Kommer du att hitta det du hoppas på eller din värsta rädsla? Det vet du inte så länge du vandrar runt i nattens mörker. Rådet är att du tar det lugnt och väntar in gryningen, för gryningen avlöser alltid natten. I morgonens ljus kan du se klart. Då ser du det du inte kunde se i månens mörker.

När du inte kan se klart med dina fysiska ögon kan du helt plötsligt upptäcka att du får bättre kontakt med ditt tredje öga, ditt sjätte sinne. Vänd blicken inåt istället, inåt till ditt inre ljus, din intuition. Din intuition ger dig alltid klarhet. (Det är oxå ett råd när du famlar i mörkret).

Några kan snart få uppleva själens/sinnets mörka natt. Något inträffar som gör att du mår väldigt dåligt. Det kan vara till exempel att planer och förhoppningar går om intet. Förluster. (Detta kan vara en fortsättning på föregående Dagens Budskap om den här “charmören” som inte hade rent mjöl i påsen, du upptäcker nu att du har blivit lurad på något sätt). När du befinner dig i månens mörker behöver du fråga dig själv: Vad måste jag göra för att återfå balansen? Vad behöver jag göra för att reda upp det här på bästa sätt? Vad måste jag göra för att må bättre? Du kanske behöver ta hjälp av någon i detta.

Men oavsett hur mörkt och omöjligt det känns just nu så ska du veta att ljuset kommer åter. Det gör det alltid. Efter natt kommer dag. Efter månen kommer solen. Förlora inte hoppet.

Änglarna har något att säga angående Dagens Budskap: Be oss Änglar om hjälp när du vandrar i mörker. Du kanske upplever det som att vi har övergivit dig när det känns som mörkast. Men vi överger dig aldrig. Vi kan aldrig överge dig. Vi finns alltid här för dig. Vi finns alltid vid din sida. Fortsätt att be oss om hjälp och klarhet. Vi ger dig hjälp och klarhet. Det enda som kan förblinda dig är din rädsla. Rädslan är inte verklig. Det enda som verkligen existerar är kärleken. Allt annat är en illusion. Vi omger dig med kärlek och ljus i ditt mörker. Nu och Alltid.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *