Dagens budskap från mig själv 21/5

Hej😊

Idag blir det ett lite “annorlunda” budskap från min sida, idag använder jag nämligen inga kort! Jag går helt och hållet på min klarvetande förmåga (som jag håller på att öva upp) spännande!!

Här kommer budskapet som säger att du ska berätta vad du tror, tycker och tänker. Du ska berätta din sanning, vad som är sant för dig. Men, när du uttrycker din sanning får du vara beredd på att det finns vissa människor som inte håller med dig. Och det är helt okej! Alla har vi vår egen sanning just nu. Om nån sticker fram hakan och talar om för dig att du har helt FEL…bry dig inte. Så länge du har talat från hjärtat har du helt RÄTT. Och så länge den som sticker fram hakan talar från sitt hjärta har den oxå helt RÄTT. Det finns inga rätt eller fel nämligen. Alla befinner vi oss på olika energivibrationer, och där vi vibrerar energimässigt där finns vår sanning. Så det är helt onödigt att påpeka att någon har fel. Det är helt onödigt att försöka pracka på någon sin egen sanning. Det är helt onödigt att försöka korrigera någon annans sanning. Helt bortkastat! Vi vibrerar på olika nivåer och har olika uppfattningar om saker och ting. Detta är helt naturligt och precis som det ska vara. Låt alla få vara där dom är! Tids nog kommer alla att klättra på den Universella skalan. Men alla är inte där DU är just nu. Var snäll att respektera detta. Personliga påhopp och pekpinnar tjänar inget till. Ingen utvecklas snabbare för det. Så det är oxå viktigt att du tänker på HUR du uttrycker din sanning. Uttryck dig ur ett “neutralt” perspektiv, där det finns utrymme för andra att våga säga sin sanning även fast den är tvärtom din egen.

Under tiden jag skriver detta ser jag upprepade gånger typ Jehovas Vittnen eller vad dom nu heter (Livets ord?) som går dörr i dörr för att pracka på andra sin tro. INTE OKEJ! Så gör man inte. Tänk om vi alla skulle göra så? Det skulle bli ett dörrknackande utan dess like! Låt bli “dörrprackande” och låt alla andra tro på vad f-n dom vill. Punkt!

Sen får jag till mig att svaren du söker kan komma inom kort. Lösningen kan komma inom kort. Den verkar ligga “nån eller några konversationer bort”. Så nåt eller några samtal till kan behövas på något sätt innan det ordnar sig. Det viktiga är att du behåller lugnet i dessa samtal. Brusa inte upp. Lugn och fin. Tänk på hur du använder dina ord. Ord kan ställa till det ibland, speciellt när de uttrycks i affekt. Blir du förbannad så bit dig i tungan hellre än att de impulsiva arga orden kommer fram. För de orden kommer inte att gynna dig. Ta dig i akt och behåll lugnet! Hellre vara tyst än säga något du kan få ångra. Tala är silver, tiga är guld och så vidare…

Till några av er: någon flörtar med dig. Har du märkt det? Du kanske har tänkt att “Äh, den menar inte allvar” och sen låter du personens “hintar” och försök rinna av dig som vatten på en gås. Eller så viftar du bort det av andra orsaker. Ålderskillnad månne? Eller ni kanske bor för långt ifrån varandra? Men oavsett så är den flörtande människan seriös. Sen är det upp till dig huruvida du vill ge det en chans eller inte. Men, är det så att Du inte vill bemöta den här flörten seriöst, att Du inte är intresserad på allvar. Se då till att tala om det för personen ifråga så att han/hon kan lägga ner och gå vidare. Det är inte mer än rätt. Inge inga falska förhoppningar enbart för att det piggar upp din tillvaro på nåt sätt.

Nu har jag lärt mig att jag inte behöver några redskap i form av kort för att “veta”. Det kommer sig naturligt ändå. Och med facit i hand har jag alltid “vetat”, även fast jag haft mina kort som en “trygghet” att luta mig mot. I fortsättningen kommer jag ändå att ta fram korten, dels för att jag gillar dom och dels för att dom är min invanda trygghet. Det är svårt att bryta en vana 😉.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

28 kommentarer

  1. TACK! Hela budskapet var direkt till mig! 🤗 Så bra för mig att läsa, du är fantastisk!
    Ljus och kärlek!

  2. Tack från en som ibland är för snabb med kommentarer. Passar bra idag när jag ska umgås med några andra personer. Hälsningar med kärlek. 💖💖

  3. Mitt i prick så här har jag tänkt sedan några veckor tillbaka. Tack för budskapet Emma och ha det så gott.

  4. Tack snälla, var och en får ju tro att det de tror på är sanningen tills det sanna sanningen kommer till dem. Kram

    • Det var nåt av det bästa jag läst på länge 😄❤️❤️👍🏻

  5. Vi är alla på väg till den enda sanningen i Universum. På vägen dit får varje människa ha sin egen sanning som passar det utvecklingssteg som hen är på just nu. I min Faders hus äro många boningar, sade en vis man som hette Jesus, efter honom kom en annan vis man som hette Martinus. Han förklarar allt i Tredje Testamentet, en ny världsbild , där har jag funnit min sanning, men den går inte att “pracka på” någon, den finns där när man är mogen för den. ♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *