Dagens kort från Intuitive Life Coaching Oracle Cards 31/5

Det här kortet kommer upp idag därför att det finns många som inte vet om att dom är en HSP (highly sensitive person) eller en Empat. Eller kanske till och med både och. Det finns även många som misstänker att dom är det ena eller andra, eller kanske vet om det till och med, men som inte har tagit sig tid för att läsa på och lära sig mer om sig själva och sin gåva:

Du kan blanda ihop andras energier med dina egna. Du har lätt för att förlora dig i andras känslor och sinnesstämningar. Du har en underbar empatisk gåva som gör att du energimässigt kan gå i andra människors skor. Det är inte lätt för dig att veta vad som är ditt och vad som är andras. Är det dina energier eller är det andras? Du kan lätt bli distraherad av andra människors problem.

Om du inte är medveten om det här kan du lätt ta på dig andras energier, känslor och problem.

Allt är energi och du har förmågan att läsa energierna på ett väldigt kraftfullt sätt. Detta är i sanning en gåva! Men samtidigt, om du inte är medveten om det här eller om du inte har skaffat dig de kunskaper som krävs kan denna gåva kännas som en förbannelse. Då blir det jättejobbigt för dig!

Rådet här är att du ska uppmärksamma denna unika gåva av att kunna läsa och känna energierna av människor, situationer, platser och händelser runtomkring dig. Lär dig om den här gåvan! Sök vägledning från såna som vet, googla på nätet, läs böcker. Utveckla gåvan på ett sätt så att du kan använda dig av den på bästa vis, för ditt Högsta Bästa. Det gagnar både dig själv och dom runtomkring dig. Du gör ingen en tjänst genom att ta på dig deras problem. Du kan endast hjälpa andra genom att varsamt och kärleksfullt guida dom från insidan, lära dom att lyssna till sin egen inre röst.

Du kan neutralisera tendensen att absorbera andras energier genom att sätta den kraftfulla intentionen att vara uppmärksam på dessa energier men inte ta på dig dom. Checka av energierna ofta, fråga dig själv om den här känslan/sinnesstämningen är din egen eller någon annans. (Detta frågar jag mig själv ofta, och det roliga är att om det inte är mitt brukar känslan upplösas omgående!).

Din intention skapar din verklighet. Var villig att släppa taget om allt som inte är ditt, sänd kärlek till det och släpp varsamt taget om det. Du har dina egna känslomässiga energier som behöver uppmärksammas, det räcker bra det! Blanda inte ihop andras energier med dina egna.

(Jag kommer skriva ett separat inlägg vid ett annat tillfälle om hur det är att vara högkänslig. Hur man kan förvandla “förbannelsen” till den fantastiska gåvan det faktiskt är)

På söndag 2/6 klockan 14:00 är det dax för Glädjehealing på distans igen. OBS för nytt pris: 20kr/person, om du själv deltar på healingen kan du ta med dina egna husdjur gratis. Vill du endast anmäla husdjur är priset 10kr/djur. Som vanligt kan du välja att ta emot till natten istället om tiden inte passar. Klicka HÄR för att läsa hur det går till. OBS att datum och pris inte längre gäller i informationsinlägget!! 2/6 är det och de nya priserna jag skrev här ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Oj så sant! Jag har varit expert på att ta på mej andras energier! Jag har varit som en magnet som dragit till mej jobbiga och negativa känslor som tyngt ner mej – jag har trott att jag har HJÄLPT människor genom att “ta på mej deras bördor” , ja till en viss gräns kan man hjälpa, men inte om det stjälper en själv! Nu har jag lärt mej att känna skillnaden mellan mina och andras känslor, jag kan (precis som du skriver)skaka av mej det som inte är “mitt” , det rinner av mej som vatten på en gås! MEN , jag ser rakt igenom känslorna eller rättare sagt, känner en sann och sund empati för allt levande ( jag tror du förstår mitt resonemang). Det är väl så det skall vara när man hittat sin innersta kärna, när man kommit “hem”, jag vill hjälpa kärleksfullt också mej själv! Kram♥️🙏

  2. Tack så mkt, mitt i prick🙏 Medial, en stor empat och mkt hsp💜 Önskar dej en skön helg🧚‍♀️💜🧚‍♀️

  3. Vill gärna vara m på healingen på söndag. Hur betalar jag . Även Min Flisa hund, vill vara med 💖🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *