Dagens kort från Healing with the Angels 2/6

Änglarna säger:

Du har massor av kraft inuti dig! Öppna upp för den och var inte rädd. Du är fullständigt trygg när du låter din kraft komma till uttryck på ett kärleksfullt vis. 

Universums alla krafter finns inom dig; den gudomliga kärlekens kraft, visdomens kraft och intelligensens kraft är tillgängliga för dig dygnet runt. Du har även den andliga kraften som gör det möjligt för dig att se änglarna, att se framtiden…ett sjätte sinne. 

Har du rädslor som gör att du hindrar dig själv från att använda dessa krafter?  Be änglarna om hjälp att frigöra dessa. Ofta finns det mycket rädsla kopplat till att vara en kraftfull och stark individ. Du kanske inte ens är medveten om att du är rädd…

Änglarna ser dig som den du egentligen är, en kraftfull och vacker själ som kommer ifrån den enda källan som finns i Universum: Den Gudomliga Kärleken

Du är ren kraft och kärlek, ingenting annat!

Ärkeänglarna säger:

Kärleken är den enda kraft som existerar, och dess ljus skiner så starkt att allt potentiellt mörker skingras och löses upp. 

Sträva efter att se glimtar av det ljuset hos dig själv och i varje människa du möter. På så vis kommer mer av detta ljus till ditt sinne, ditt hjärta, dina tankar och in i ditt liv. 

Denna kunskap är grunden för fred. 

Idag söndag 2/6 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden går det bra att ta emot till natten istället. OBS att nytt pris gäller: 20kr/person, om du själv är med på healingen kan du ta med dina egna husdjur gratis. Vill du bara anmäla husdjur kostar det 10kr/djur. Klicka HÄR för att läsa hur allt går till. Läs noga innan du ställer frågor. OBS att datum och pris inte stämmer i informationsinlägget! Det är 2/6 och nämnda priser ovan som gäller. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Universums grundton är KÄRLEK. För att komma i kontakt med den måste du lösa upp dom blockeringar som hindrar dej, det är därför vi lever våra jordeliv. Man kan inte forcera den utvecklingen – vägen dit går genom våra prövningar, vår förmåga till förlåtelse och insikt om att allt levande har samma värde, fast vi är på olika utvecklingssteg. Då får vi den äkta empatiska förmågan som gör att vi ser klart och kan komma i kontakt med vårt sanna jag. Det finns inga genvägar, därför finns det många jordeliv att få lärdom av. ( Nu blev det långt igen, men utvecklingen är lång). Trevlig söndag! 🌞❣🙏🌻

    • Universum är ren kärlek och vi alla är ren kärlek. ❤️❤️❤️

  2. Ännu är vi inte ren kärlek! I så fall fanns det inga krig, inget lidande, ingen ondska på jorden, men vi är på väg till ljuset och den Universella Kärleken! ♥️

    • Vår innersta kärna är ren kärlek. Det är vårt sanna jag. Krig och ondska uppstår därför att vi glömt vem vi är och indentifierar oss med Egot istället. Vi måste Minnas vem vi verkligen är, minnas att vi är ren kärlek. Det är första steget från att avidentifiera sig från Egot. ❤️😊

  3. Håller med! Men när vi kommit så långt i vår utveckling då är vi färdiga kärleksväsen som kommit tillbaka till vår innersta kärna, då behöver vi inte längre inkarnera här på jorden, då har vi permanent uppehållstillstånd i dom andliga världarna! Vi vandrar genom ett spiralkretslopp (hänvisar till Martinus Kosmologi). Var och en får ha sin egen uppfattning – givetvis! Kram!♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *