Dagens kort från Sea Whispers Oracle Cards och the DruidCraft Tarot 10/6

Du kan hålla fast vid både bra och dåliga saker i livet, de bra sakerna kan vara till exempel den rutinmässiga joggingturen, den dagliga meditationen, att äta nyttigt eller att krypa in i din älskades varma famn när det blåser kallt. De bra sakerna är just det…bra och hälsosamma, så dom går vi inte in på här.

Det som inte är hälsosamt och bra är att hålla fast (eller klamra dig fast) vid någon eller något som inte tjänar dig. En gång i tiden kan det ha varit bra för dig på något sätt men situationen kan ha förändrats längs vägen. Nu är en bra tid att se över om det finns något eller någon du bör släppa taget om.

Håller du fast vid något eller någon som inte är bra för dig? Är du beroende av någon eller något på ett ohälsosamt sätt?

Det kan handla om relationer, situationer, beteendemönster, tankemönster, övertygelser, tillgångar eller missbruk i olika former.

Här handlar det om att komma till insikt om att du faktiskt inte behöver det du tror att du behöver. Du behöver ingenting av det som är ohälsosamt och skadligt för dig. Du är alltid fri att välja, och att välja om på nytt.

Tarotkortet börjar på samma spår:

Du kan nu börja se klart på saker och ting, dina ögon öppnas och du kan se en situation i sanningens ljus. Du ser det hela för vad det verkligen är. För vissa kan det komma som en blixt från klar himmel: “Oj! Det är ju så här det ligger till!” Det ger dig möjligheten att befria dig själv från sånt som inte är bra för dig. Väljer du att ta den här möjligheten så lovar kortet en positiv nystart för dig.

Det handlar mycket om förståelse och insikter överlag nu. Många lyssnar till sin intuition och fattar beslut utifrån det. Problem får sina lösningar. Universum arbetar till din fördel nu och utlovar seger och succé, överflöd eller intensiv kärlek. Goda tider.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

12 kommentarer

  1. Å vad jag hoppas på en positiv tid framöver efter en tuff period🙏😍

  2. Tack för budskapet, det stämmer så bra. Att släppa på någon är svårt. Då jag har haft den personen med mig hela livet. Förlåta och gå vidare. Jo så säger både hjärtat och mitt ego. Ta hand om dig själv, visst ska det vara så. MEN varför går det då inte att släppa taget helt. 🙏🏼❤️🙏🏼

    • Därför att du har en stark bindning till personen. Du behöver kapa bandet helt och hålla fast vid ditt beslut oavsett vad. ❤️❤️❤️

  3. Det stämmer så bra jag har kastat ut min kille nu då han ljuger om allt har jag fått veta och en före detta tjej kompis som han träffar och dom är så dumma mot mig och ljuger:(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *