Rensa hemmet på 10 dagar

Hej!😊

Jag har anmält mig till ett offentligt gratis event som Denise Linn har skapat. Den heter: The ultimate clutter clearing challenge och den pågår i tio dagar. (Det är alltså en utmaning som handlar om att rensa i röran hemma). En utmaning som jag verkligen behöver eftersom en liten bebis och sömnbrist gjort att saker och ting halkat efter och samlats på hög här hemma 😅. Den här utmaningen blir en knuff i rätt riktning.

Vill du anmäla dig kan du klicka HÄR, då får du även tillgång till en speciell facebookgrupp och en kick-off video. Annars kan du följa min blogg, här skriver jag om den på svenska.

Dag 1

Vi börjar med sovrummet. (Inte garderoben för den uppgiften kommer imorgon). Denise gillar att börja i sovrummet eftersom det är ditt mest intima område, det reflekterar ditt innersta väsen. Att rensa här kan påverka relationen du har med dig själv men även dina intima relationer.

När du börjar att rensa i sovrummet så fråga dig själv detta:

 • Vaknar jag upp utvilad, fylld med energi och glädje?
 • Känner jag den flödande, kärleksfulla energin i mina intima relationer?
 • Uppskattar jag mig själv och min livsväg framåt?

Bestäm dig för varför du vill rensa i ditt sovrum – detta kallas för din avsikt. (När du rensar med en tydlig avsikt förbättras resultatet tio gånger om).

Här kommer några förslag på avsikter för att hjälpa dig att komma igång. Men den bästa avsikten är den du själv skapar utifrån din egen unika situation.

 • Ju mer jag rensar desto mer ökar mitt självförtroende och mitt egenvärde.
 • Ju mer jag rensar desto mer lätthet och kärlek flödar in i mina intima relationer.
 • Ju mer jag rensar desto mer expanderar min energi och vitalitet.

När du har skapat din avsikt slappnar du av, blundar och skannar av rummet för att upptäcka vilket område som känns viktigast för din avsikt. Det är inte nödvändigt att rensa hela sovrummet för att få fantastiska resultat i ditt liv.

Kom ihåg att halva tiden är för att rensa, och halva tiden är för att städa.

Välj en rensningsnivå baserat på tiden du har till ditt förfogande:

 • Nivå 1 – 10 minuter.
 • Nivå 2 – 30 minuter.
 • Nivå 3 – 1 timme.

När du är klar så gratulera dig själv. Du har nu tagit det första underbara steget mot ett mindre rörigt och ett mer energiskt liv!

……………………………………………………………………………….

Jag kände direkt vart i sovrummet jag behövde rensa! Mitt sängbord och golvet på min sida. Jag hade tänkt att ta itu med det i några veckor nu men det har inte blivit av 😉. Idag blir det av! När jag är med i sådana här utmaningar tar jag alltid före och efter-bilder, då ser jag tydligt vilken skillnad det blev och njuter på och känner mig stolt!

Här i bloggen lämnar jag ut mig själv och min röra 😅.

Före

Alla dessa sladdar! Jag blir galen…😄

Efter

Nu fick jag äntligen bort den stora golvlampan, det blev en liten bordslampa istället. 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

 1. Hej! Finns det nåt sätt att typ prenumerera på din blog så jag får notiser? Jag som glömmer att titta om jag måste leta upp den…🙃🤗💖
  Varma Hälsningar/Tove (Blåbär i det stora www!🌞)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *