Dagens kort från Guiding Light Oracle Cards och the Buckland Romani Tarot 15/6

Hej😊

Jag har haft ett blogguppehåll pga att min sambo var tvungen att resa bort (olyckor inom familjen). Idag vaknade jag tidigt och sonen sover fortfarande så här kommer dagens budskap:

Vissa kan känna det som att dom har avverkat alla möjligheter och tömt alla resurser nu utan önskat resultat. Det här kortet kommer till dig för att säga att så inte är fallet! Det finns alltid otaliga möjligheter och resurser tillgängliga för dig. Men för just den här specifika situationen finns det något som bör ske för alla inblandades högsta bästa goda. Det är alltså något specifikt som behöver hända, och tills dess att det händer kan du känna det som att allt står still. Det du behöver veta är att allt är som det ska vara just nu. Pusselbiten kommer falla på plats tids nog. Tålamod och tillit behövs här.

Om alla dörrar du försökt öppna förblir stängda och låsta så innebär det att de inte är de rätta dörrarna! Du ska inte tvinga dessa dörrar att öppna sig. Om du är fullt upptagen med att försöka forcera saker och ting att ske kan du missa möjligheten när den rätta dörren öppnas för dig.

Tappa inte modet, och det viktigaste av allt: Ge inte upp! Snart kommer den rätta dörren att öppnas för dig. Den rätta möjligheten kommer uppenbaras för dig. Men innan det händer ska du inte försöka kontrollera situationen. Försök inte tvinga fram saker och ting. Fortsätt att sända ut din önskan till Universum och när den rätta tidpunkten kommer: var redo att följa den vägen som erbjuder minsta möjliga motstånd. Kom ihåg: “Är det rätt går det lätt”.

Tarotkortet säger att vissa behöver släppa taget om något eller någon för att kunna gå vidare framåt. Att hålla fast vid något som inte längre tjänar dig leder till stagnation och saker och ting upplevs “stå still”. Du behöver avsluta något, stänga en dörr innan en ny dörr kan öppnas för dig. Tills dess att du släpper taget om- och avslutar vad det än må vara i ditt fall kommer du att befinna dig i detta “väntrum” där stiltje råder. För en del kan det handla om att du tillåter sorg och förlust att dominera dina tankar och känslor hellre än att acceptera det nya som vill komma in i ditt liv. Att hålla kvar och ge näring åt sorgsna minnen hedrar inte det du älskade och tillåter dig inte heller att frigöra det i frid. Ett avslut behövs i de här fallen.

Imorgon söndag 16/6 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS nytt pris: 20kr/person. Om du själv är med på healingen kan du ta med dina egna husdjur gratis. Klicka HÄR för att läsa hur allt går till. OBS att datum och pris inte stämmer i informationen. Det är det jag nämnde här som gäller! Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Tack snälla, jag verkar stänga alla dörrarna nu men öppnar inte någon ny, orkar inte. Hoppas allt går väl hemma hos dig och din familj.

  2. Tack! Precis vad jag behövde att få veta. Jag vet att allting är som det ska vara just nu, men behövde verkligen läsa det också. Varma kramar till dig och din familj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *