Dagens kort från Intuitive Mandala Oracle Cards och The Celtic Dragon Tarot 17/6

Kan hända att du är trött just nu, väldigt trött till och med, men miraklerna finns runt hörnet. Hårt arbete kan krävas för att nå ditt mål, men det kommer att vara värt det i slutändan. Tvivla inte på dig själv, ditt driv och din beslutsamhet. Du är stark nog, du är smart nog och du är redo! Ge inte upp nu! Din önskan och dina drömmar kan bli verklighet när du tror på dig själv och på kraften, kärleken och ljuset som finns överallt.

Du kanske tror att du har en viss potential men i själva verket är din uppfattning om dig själv begränsad. Du kan mer och du vet mer än vad du tror. Nu behöver du tänja på din egen uppfattning om dig själv. Du behöver gå bortom den potentialen du tror att du har för din sanna potential är mycket större än så. Våga och nya möjligheter kommer att uppenbaras för dig. Gudomlig vägledning finns till ditt förfogande om du är villig att lyssna. Viktig information kommer till dig när du sover i form av drömmar. Lär dig att bli mottaglig för dessa meddelanden då de innehåller insikter och visdom om det förflutna, nutid och framtid. Uråldrig kunskap finns tillgänglig för dig när du drömmer.

Vissa kan förvänta sig ett mirakel nu. Fortsätt kämpa och ge inte upp. Tro på dig själv, du kan mer än vad du tror. Var uppmärksam på vägledningen du får nu.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

11 kommentarer

  1. Tack. Vet egentligen att jag kan mer går utbildning efter utbildning, men känner mig aldrig så duktig som andra o vågar då inte gå ut med det. Tvivlet om information som kommer är inbildning, egen önskemål llr på riktig slår till. 😳
    Kämpar på 😘

  2. Välkommet budskap att läsa. Kämpar på tappar modet emellanåt men hopoas att det är min tur snart

  3. ” Om du inte vet vart du är på väg är det ingen idé att skynda sej, för du vet ju ändå inte när du är framme!” Tänkvärda ord av Nalle Puh!

    • Tack för ditt budskap jag vet att jag klarar mer än jag tror men ibland känns de trots allt ganska så hopplöst Kram.🐦🦋

  4. Tack snälla jag skall börja lägga mina drömmar på minnet igen och skriva ner stödord.. Kram

  5. Tack fina Emma❤. Detta budskap gick rätt in i hjärtat på mig. Jag är just nu ganska rädd, för att jag måste ta prover för att få besked på om min sjukdom förvärrats😔 , vill egentligen veta svaret. Men jag är starkare än jag tror, det blev jag just påmind om.❤ Jag vet att jag fixar detta, oavsett💕!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *