Dagens kort från The Steampunk Tarot och Wisdom Within Oracle Cards 18/6

Spänningarna som råder er emellan i relationen kan lugna ner sig och balans kan åter infinna sig, dock ser det ut som att det endast är på ytan. Lite som en tillfällig “vapenvila”. Detta på grund av att själva grundproblemet finns kvar, det som verkligen behöver redas ut förblir outrett, det kan exempelvis bero på att det sopas under mattan för husfridens skull, brister i kommunikationen, orken finns inte. Detta är givetvis inte hälsosamt för någon i relationen och det är bara en tidsfråga innan samma problem uppstår igen och konflikter blossar upp…igen. Den ena parten kanske är ovillig eller oförmögen till en vuxen diskussion angående grundproblemet, och då blir det väldigt svårt att få till en lösning. Då kan parterapi vara ett sätt att gå vidare på, förutsatt att båda parter är motiverade till det. Nu är det dax för flera att ta av “ögonbindeln” och se det här grundproblemet i fullt dagsljus, samt att börja ta tag i det på djupet, få till en varaktig lösning.

Kortet kan även visa på att du står inför ett svårt beslut. Beslutet måste fattas (och det vet du om) men du väljer hellre att undvika det i det längsta. Beslutet fattas bäst utifrån ett rationellt perspektiv, undvik att låta känslorna styra här.

Ett råd till vissa är att du inte ska överanalysera eller överintellektualisera en viss situation nu.

Nu kan du behöva ta hand om dig själv i första hand. Reflektera över saker och ting i lugn och ro. Du kan behöva ladda batterierna på det sätt som passar dig bäst, tillexempel umgås med vänner, tänka positiva och upplyftande tankar, utöva nån aktivitet eller hobby. Vilket vill du helst göra? Vad behöver du mest just nu? Kom ihåg att när du förnyar och fyller på dina inre energireserver så strålar du, du får en vitalitet som är en gåva för dig själv och för andra i ditt liv.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

  1. Inget av det var aktuellt för mig eftersom jag ingen partner har, men det var intressant läsning. Tack tack.

  2. Har dock ingen . Men ett gammalt fall oklart sen långt till baka passa in. För jag gjort min bitt för länge sen då jag var redo. Men då avissa han mig. Nu är det helt upp till han själv. Jag anser är vilket som . Men första steget inte mitt den saken är klar.
    Feghet rädslan tar över. Då han är rädd för föra fel. För han vet om att jag haft jobbigt liv ryggsäck.
    Men har förmedlat texter som jag känner är hans vänner. Så jag har vänt vridit på vårt fall. Men vart så här i evighet av på. Själv ser jag det som energi skola lär mig mycket av det ser det som osynlig verktygslåda . Så inget kommer förtränga. Men balans är viktigt.
    Han själv lider av det hela känner jag av.
    Är som han inte kan se annat en mig. Men ändå inte kommit till skot. I alla fall inte hit tills. Själv är jag öppen. Viste redan som ung att det skulle bli annorlunda . Så jag starta tidigt med bearbeta hantera det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *