Dagens kort från The Housewives Tarot och Ancient Wisdom Oracle Cards 22/6

Nu verkar det vara fler som träffat en ny kärlek, och du kan lita på den dragningen du känner här, du kan lita på dina känslor för den här relationen har potentialen att bli riktigt bra på sikt. Dina känslor är besvarade. Låt inte detta kärleksrus stiga dig åt huvudet, skynda inte på något/någon, ha inte för bråttom här utan låt relationen få mogna i sin egen takt. Du behöver inte oroa dig, dina känslor är besvarade så ta det lugnt. Lita på processen. Det blir bra.

Ni som är i en relation kan känna er nykära på nytt, passionen flammar upp. Några tar ett nästa steg i form av förlovning, giftermål, graviditet eller husköp. Grattis!

Nya relationer kan även ha uppstått på andra sätt (eller kommer in snart) i form av en ny fin vän eller ett kompanjonskap gällande arbete/affärer. Ett mycket bra och givande samarbete. Glädje och lycka finns här.

Orakelkortet kommer med en liten varning till någon/några gällandes en ny relation. Detta kan handla om både kärlek, vänskap eller samarbete. Kortet vill säga dig att inte ha för bråttom eftersom att personen ifråga inte är den han/hon utger sig för att vara. Detta kommer du även upptäcka om du skyndar långsamt och då kan du även dra dig ur i tid. Ingen skada skedd på så vis. Ta det lugnt och känn in personen/situationen innan du tar nästa steg. Var uppmärksam på varningssignaler, då kan du förhindra att du trasslar in dig i något som inte faller väl ut.

(Här fick jag till mig att någon har träffat eller kommer att träffa en person som har med musik att göra på något sätt. Han/hon kanske spelar/sjunger eller har en koppling till musik på annat vis. Eller ni kanske träffades på en konsert? Den här personen verkar vara en ulv i fårakläder. Den ljuva musiken som uppstod/uppstår er emellan är/blir inte så ljuv när det kommer till kritan. Var uppmärksam!)

Imorgon söndag 23/6 klockan 14:00 kommer jag att sända Kärlekshealing på distans till alla som vill vara med. Det går till på samma sätt som Glädjehealingen men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. 20kr/per person. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 23/6 kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Jag vill vara med på healing en.
    Vilket nr kan jag swischa på?

    • Du anmäler dig och ställer frågor via email-adressen i inlägget ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *