Dagens kort från Mystic Dreamer Tarot 24/6

Det ser ut som att en lugnare period är på väg in. Lyckokänslor dyker upp oxå. Det kan komma sig av att du har klarat av en uppgift av något slag. Det kan röra sig om både stort som smått. Du kan äntligen slappna av och glädjas åt ditt resultat. Frid och harmoni i hemmet och familjelivet infinner sig. Det kan bero på att en olycklig relation nu äntligen får ett avslut, det känns välkommet.

Vissa ser över sina framtidsplaner och tänker om. Det ser ut som att du ändrar dig på någon punkt, eller rent av helt och hållet. Nya planer skapas som ger dig bättre förutsättningar. Sen finns det ett litet observandum i detta och det är att du kan behöva vänta ett tag innan du ändrar dig angående framtidsplanerna, speciellt om du ändrat dig i stundens hetta, alltså när du är arg eller irriterad på någon för när allt lugnat ner sig och ni är sams igen är risken stor att du ångrar dig. Så avvakta om beslutet grundat sig på upprörda känslor. När du planerar för en förändring är det viktigt att du är lugn och balanserad så att du kan se och tänka klart.

Dagens Budskap avslutar med att säga: det är dax att du frigör dig från gifter i både kropp och sinne. Ät hälsosamt, drick mycket vatten och rör på dig. Frigör dig från gamla mönster och tankar som inte längre tjänar dig. Vila, meditera och återfå balansen. På så vis höjer du din vibrationsnivå och känner dig som ny!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Tack! Jag har nyss gjort slut med min kille, så jag är lite nere ibland… Men det ser ut att vara rätt beslut i längden. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *