Dagens kort från Journey into Egypt Tarot och Ärkeänglarna 25/6

Nu kommer det in energier som vissa känner av starkare än andra. Dessa energier pushar på framåt. Framåt framåt och fort ska det gå! Du kan känna dig väldigt modig och kanske våghalsig. Helt plötsligt drar du dig inte för att bestiga berg, hoppa från klippor och svinga dig i lianer på din väg framåt mot målet. Dina ögon lyser av djärvhet och äventyrslusta. Du kan känna dig lite som Tarzan, King of the Jungle, slå dig för bröstet och vråla: Inget kan stoppa mig nu!! En väldigt eldig energi detta som får dig att agera. Det är bra! Dock ska du inte låta dig svepas med helt och hållet för då ser du inte alla blommor du trampar på längs vägen i din vilda framfart. Du kan missa en hel del med andra ord, även det lilla kan ha stor betydelse i det stora hela, och när du missar vissa viktiga detaljer kan du behöva backa tillbaka och det orsakar ett tillfälligt avbrott på din väg mot målet. Var även uppmärksam så att du inte tillåter dessa uppflammande energier att orsaka disharmoni på olika sätt.

Nu kan det även komma in en yngre man eller en äldre man som är ung i sinnet (eller så har du redan honom i ditt liv) denna man har den egenskapen som är beskriven ovan. Eldig och framåt med självförtroende. Det händer mycket runt den här mannen. Här står det inte still! Det kan vara både positivt och negativt beroende på hur han är förankrad i sig själv. Han kan ha svårt för att stänga av eller sakta ner sin tankeverksamhet och det gör att han kan ha sömnproblem. Eventuellt kan han ha en neuropsykiatrisk diagnos som till exempel ADHD. Han har en stark vilja, hett temperament och kan vara väldigt karismatisk, charmig. Han kan vara otroligt intelligent och kunnig men samtidigt kan han känna sig otillräcklig, ibland kan han känna det som att han inte kan fungera “normalt”, det kan göra honom ledsen, nedstämt, frustrerad och/eller arg mellan varven. Ta det inte personligt om han skulle låta det gå ut över dig ibland. Han kan ha ett behov av att bli beundrad. Vissa av dom här männen är inte rädda för att ta lagen i egna händer om dom anser att en orättvisa skett. Dom kan även ha sin egen syn på vad som är “rätt” och “fel”. Detta leder ibland till att dom hamnar bakom lås och bom.

Ärkeänglarna avslutar med att säga: Det finns några läsare här som har en förmåga att kunna hjälpa högkänsliga barn, barn med speciella behov. Den förmågan ska du ta tillvara på och utveckla. Du är viktig för dessa barn och har lätt för att skapa en nära relation till dom. Dom tyr sig till dig och dras till dig av en anledning. Om du nyss har fått en idè eller tanke på att hjälpa denna kategori av barn/ungdomar på något sätt så är det precis det du ska göra. Agera nu.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *