Dagens kort från Bonefire Tarot och Crystal Wind Oracle Cards 26/6

Jag drog två kort. Tarotkortet var Djävulen vilken för mig symboliserar Egot. Orakelkortet var Bodhisattva vilket symboliserar Medkänsla.

Idag handlar budskapet om att kliva ur sitt ego och hjälpa andra villkorslöst, från hjärtat.

En Bodhisattva är ingen Gud/Gudom utan det är mer ett sätt att vara och alla borde ha det som mål. Det handlar om att vara villig att gå bortom sitt ego, sin själviskhet, för andras skull. Det handlar om att öppna sitt hjärta, men det kan även vara att man öppnar sina ögon. När du öppnar dina ögon för sanningen att andra lider så uppstår ett gensvar hos dig, och det kommer helt naturligt, detta gensvar kallas för medkänsla. Det kallas Kärlek. Du vill hjälpa.

Kärlek och medkänsla har inga gränser när du avidentifierar dig från Egot.

Budskapet uppmanar dig att praktisera generositet, disciplin, tålamod och meditation så att du kan hjälpa andra levande varelser utan att kräva något i gengäld.

Igår fick jag personligen uppleva hur en annan människa gav från hjärtat till min familj. Vi har under en tid efterlyst en speciell snuttetrasa till våran son eftersom att just den är den enda som duger. Vi har letat med ljus och lykta utan att hitta dess like. Igår hämtade jag ut ett paket på posten och när jag öppnade det blev jag själaglad!! Det innehöll nämligen två identiska apor som vi sökt.

Jag kontaktade avsändaren och frågade hur mycket jag var skyldig. Hon svarade då: ingenting. Hon gav till oss villkorslöst från hjärtat. Jag skojar inte när jag säger att jag blev rörd till tårar!

Ett stort TACK än en gång till dig Terttu! Fantastiska kvinna! ❤️❤️❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Ja, att ge utan att fordra ngt i gengäld, det är sann kärlek! ♥️

  2. Åååhhh tusen varma tack själv fina du! ❤
    Jag önskar att de ger glädje och många gosestunder för den lilla sonen! ❤
    Varma kramar till er alla! ❤😘

    • Det kommer bli mycket glädje och gos!! ❤️❤️❤️😊🙏🏻❤️😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *