Dagens kort från The Mystical Cats Tarot och Positive Energy Oracle Cards 29/6

Kortet börjar med att säga att du bör betala tillbaka det du är skyldig, det behöver inte handla om stora summor utan det kanske rör sig om ett par hundralappar eller så. Personen du lånat av blir glad om du självmant tar initiativet till att betala tillbaka. Det betyder mer än du tror. Det kan även vara en sak du lånat som det är dax att du lämnar tillbaka nu, det kanske har gått så lång tid att du rentav glömt att du lånat den. Rannsaka dig själv och kolla runt därhemma utifall det finns något du bör återbörda. Omvänt så kan någon som tidigare lånat något av dig nu komma och betala- eller lämna tillbaka vad det nu är. Det gläder dig.

Tror du på att du förtjänar lycka och glädje? Tror du verkligen på att Universum har en oändlig källa av överflöd som står dig fritt att ta del av närhelst du önskar? När du inte tror på detta skapar du blockeringar i flödet och då blir det svårare för saker och ting att komma in i ditt liv.

I vissa fall är det som så att du vet vad du önskar, du vet vad du vill, men det ligger en ovillighet att ta tag i det som krävs för att sätta saker och ting i rullning. Då blir det svårt att få det att slå in. Låt inte rädsla eller brist på självkärlek göra att du missar den här möjligheten. Det här är din chans nämligen.

Orakelkortet säger samma sak här: Acceptera förändringen du står inför, denna förändring skapar nya möjligheter för dig, denna förändring gör dig klokare och starkare. Ta chansen och agera.

Imorgon 30/6 söndag klockan 14:00 kommer jag att sända Kärlekshealing på distans till alla som vill vara med. Det går till på samma sätt som Glädjehealingen men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. 20kr/per person. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 30/6 kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

 1. 3 olika tolk syn från mitt sett . Ända jag vill är regn mullet svenskt. Är ej det längre 😤😢👎och givetvis så tror jag på mig själv. Jag känner att underversum vill.
  Att ska prata för fler och om inte annat dem hittar mig lättare.
  Lyx är 15 minus massor snö då får jag till baka lusten. Innan dess är det fruktansvärt vår som inte är vår är sommar. Sommar är afrikanskt. Helt galet rent ut av. Och att önskar att inte fans ens så är det så här års.
  Det är mitt arbete med här plågsamma årstiden att jag ska spräcka dena passiva måndet. Många som tyvärr inte vågar sticka ut . Jag vågar följa min in sida massor regn och få till baka svenskt väder. Är mitt mål mens jag lever. Fot till mig text som jag sjunger ut dagligen flera gånger om dagen både inne ute.. 😂💚👍

  Vist har vart tufft här förbaskade värmen ger mer psykisk ohälsa mer folk vill se förstå . Folk hör & ser det som passar dem. Rästen gräver dem ner det inte är i normen ram när gäller här öken värmen dag ut dag in.
  Jag kommer inte tystas ner ! 💚👍
  Samt här mörka som tolkar det när läser. Vet jag oxså var är i från. Som inre fick som han ville. Där av njuter av att jag lider av värmen. Ej rent mjöl i påsen . Varing symboler kommer in så jag har hög till lit till mig själv och hela underversum.

  Sen att jag även kan reflektera för vad en person tänker vill mer en han gör..
  Alltså sitter fast i tanken drömmarna bara. Jag sörvar inte för har sin fördel med vara själv.. inte behov av jaga . Utan dem som får ta ansvar. Deta är själsband visste deta sen dag ett när möttes 1996. Men var då upptagen. Men in sidan tala för det. Så jag har bearbetat det sen länge med oklarhet gåta. Men han börja bli tokig. Men vågar inte. Jag lämnat det till underversum så är helt ok för min egen del. Då känns det knasigt att jag ska . Men tänkt skrivit att fins fler en mig. Men känns som han inte vill se annat veta av annat .
  En fundering är har haft om jag kan förra över mitt arbete gjort för mig även till han med. Så han får ro nån gång ? Gillar det du skriver ! 💚👌kram.

 2. Tack för det du skrivit, jag är förstås gammal men jag tror på att jag förtjänar lycka och glädje? Jag tror verkligen på att Universum har en oändlig källa av överflöd som står mig fritt att ta del av närhelst jag önskar. Idag är det Söndag och jag önskar dig en fridfull dag. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *