Dagens kort från Vision Quest Tarot 30/6

Många kan känna sig överväldigade just nu. Det är så mycket hela tiden! Det, det och det ska göras, fixas, planeras och hinnas med. Du kanske är en av dom som har ett fullspäckat schema hela semestern? Hit och dit, kors och tvärs. Själva tanken med semester är att det ska vara just semester. Vila, rekreation och återhämtning. En chans att verkligen återfå balansen mellan kropp och själ. Visst finns det saker en måste ta itu med även under semestertider men försök att göra med måtta. Det är viktigt att du får landa mellan varven och koppla av. Bara vara och njuta. Sen kan du behöva fråga dig själv: “Måste jag verkligen göra allt det som jag tror att jag behöver göra?” Om du tänker efter och checkar av med verkligheten kommer du säkerligen upptäcka att det finns en hel del som du kan stryka från din att-göra-lista. Prioritera dig själv och din återhämtning istället. Kortet kan även visa på att du tror att du har allt under kontroll, att du är i balans, men i själva verket finns det vissa aspekter av ditt liv som du har försummat. En “reality check” kan behövas även här. Hur ligger det till egentligen?

Dagens Budskap avslutar med att säga: Det kommer aldrig någonsin att finnas en till person som Du, en annan dag som Denna, ett annat ögonblick som Detta. Försäkra dig om att du uppskattar gåvan i dessa tre.

Idag 30/6 söndag klockan 14:00 kommer jag att sända Kärlekshealing på distans till alla som vill vara med. Det går till på samma sätt som Glädjehealingen (klickbar länk) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. 20kr/per person. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 30/6 kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Hehehe jag gör så lite som möjligt så här års mest demppmerad ledsen arg förtvivlan på här onda årstiden. Just därför får i bland tydligt att måste över leva här onda värmen. Dem vet känner av att jag ger upp . När väl vänder så får jag konkret beröm att jag vågar göra det jag gör. Även riskerar livet så finns det ingen rädsla i här till ståndet med våga vissa att vi finns med många är vi . Men tyvärr så är dom gömda anonyma vågar inte full blom. Så jag pratar för många.. för el senare måste motsatsa se oss som lider verkligen.

    Du är go fin in sida känner jag att du har. Mycket intressant blogg du har . 😚💚👍👌Ha så bra ni kan i här icke svenska vädret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *