Dagens kort från Moonology Oracle Cards 4/7

Fokus ligger på vad du behöver göra och vart du behöver gå, vilken riktning du behöver styra kosan mot i ditt liv för att finna tillfredsställelse, fullbordan och lycka. För att kunna upptäcka nya horisonter behöver du vara beredd på att lämna din trygga hamn och även förlora den ur sikte. Med andra ord, du behöver vara beredd på att lämna din komfortzon.

Du kan ha fått en stark känsla av att det är dax att lämna det gamla bakom dig på något sätt. Den känslan kommer sig av att du nu är inne (eller på väg in) på rätt spår, rätt väg i livet. Om du vill bli lycklig och uppnå fullbordan så behöver du ta steget mot att göra det som känns läskigt eller som skrämmer dig (inom rimliga gränser såklart).

Nu handlar det om att du ska leva ditt livssyfte. Möjligheten är stor att flera av er nyligen frågat om vad som är erat livssyfte. Budskapet uppmanar dig att våga göra något annorlunda med ditt liv, att våga ta en ny riktning. Du uppmanas även att våga agera.

Är du villig att löpa linan ut och ta ledningen över det liv du är inkarnerad för att leva?

Om du äntligen tar mod till dig att ta det här språnget ut i det okända så är chansen väldigt stor att du efteråt frågar dig själv: Varför väntade jag så länge?

Svaret till flera av er är: Ja, du är på rätt väg! Ja, du fixar det här!

Dagens Budskap avslutar med att säga: Döden är en del av livet. Livet är en del av döden. Det är en evig cykel. Känn tryggheten av att veta att själen är odödlig, du är evig, och att dina Andliga Guider och Änglar alltid är med dig.

Med anledning av att jag återigen startar upp 21-dagars kursen i att älska sig själv nu på lördag (endast i gruppen Ljusglimten) så kommer jag ha extrainsatta Kärlekshealingar eftersom dessa är ett utmärkt komplement till det personliga arbetet. Kärlekshealingarna är dock öppna för alla som vill vara med. Mer info om datum och tider kommer här i inläggen om Dagens Budskap, men även i min grupp Ljusglimten på Facebook.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

12 kommentarer

  1. Åker om en halvtimme till mitt barndomshem för att begrava farmor. Vilar i just den tron som avslutar dagens budskap. Och resten stämmer också på pricken med var jag står just nu i livet. Tack! ❤️

  2. Mitt i prick var budskapet för mig. Känner nu ännu mer stöd av mina val jag gör🙏Tusen tack!🤗❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *