Dagens kort från Mystical Cats Tarot och Sea Whispers Oracle Cards 5/7

Negativitet drar ner dig. Vissa ligger i farozonen för att fastna i självömkan. Detta kan bero på utmaningar du mött i livet, men det gynnar inte dig att fokusera på sånt du inte har. Ta dig ur denna melankoliska spiral och börja ta steg mot att förändra din situation. Det känns angeläget nu.

Har du glömt hur kraftfull du är?

Du är enastående! Tvivla inte på din förmåga att lyckas med allt det du önskar. Du har kraften att förändra, att läka, att älska, att skratta och att manifestera. Du kan skapa allt det du vill! Förändra dina tankar och ord till positiva sådana, då drar du till dig mer positiva händelser och personer i ditt liv.

Änglarna avslutar med att säga:

“Vissa utmaningar kan ha gjort att din tro på dig själv, på andra människor eller till och med på Universums kraft har vittrat bort. Vi Änglar vill påminna dig om vikten av att hålla fast vid din tro. Universums kraft finns alltid inom dig. Vi Änglar ber dig att lita på Universum och att lita på Oss. Be oss Änglar om hjälp att lita på dig själv.”

Lördagen 6/7 och Söndagen 7/7 klockan 14:00 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med (väldigt bra för er som ska gå kursen “Älska dig själv”). Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klickbar länk) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 14:00 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 13:30 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

 1. Hej
  Jag vill gärna ta emot kärlekshealingen den 6/7 gärna till natten.

  • Hej! Du kanske redan har skickat ett email och anmält dig? Annars får du göra det. Välkommen! ❤️❤️😊

 2. Hej o tack för dina ord, det stämmer på pricken. Men det har gjort så ont, de senaste veckorna att man slutar tro på allt, men visst finns det kvar annars hade inte längtan att läsa funnits här o nu. Tack för dina ord dom hjälper till.

 3. Hej,
  Tack för dessa ord. Just det här behöver jag idag ❤️ när jag ska på en andra intervju för ett jobb, så nervös men vill verkligen ha jobbet så jag får en förändring 😊Kram

 4. Tack för det fina budskapet. Av det jag läste så stämde det mesta på mig över att ha tappat tron på allt och alla men jag vill tro på UNIVERSUM igen och på ÄNGLARNA, må de ge mig styrka och hjälpa mig att få tron tillbaka,.Det gör ont i in själ. 🙁

 5. Tusen Tack underbara Du! Jag swishar för både lördagens och söndagens kärlekshealing! Tack! 🙏❤️🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *